• C Novo mesto
  • 01:40
  • Pet, 01.07.2022

Letni horoskop 2022 za vse znake

poletni festival

Leto 2022 je v polnem pogonu in edino prav je, da je tu tudi horoskop za leto 2022. Vsi znaki horoskopa lahko pričakujete precej zanimivo leto, ki bo postreglo z nekaj različnimi dogodki. Ostanite to, kar ste in verjemite vase. V novem letu bodite zvesti samim sebi in se motivirajte iz dneva v dan. Venera bo še vedno v retrogradi in bo tam ostala vse do 29. januarja ter vladala z ljubeznijo in lepoto. Štiri Merkurjeve retrograde bomo zabeležili v letu 2022 in namreč – od 14. januarja do 3. februarja, od 10. maja do  3. junija, od 9. septembra do 2. oktobra in od 29. decembra do 18. januarja 2023.

Horoskop 2022 za vse znake

Leto 2022 bo prineslo tudi štiri sončeve in lunine mrke. 30. april in 25. oktober bosta dneva, ko bo nastopil sončev mrk. Lunina mrka pa bosta na dnevnem redu 16. maja in 8. novembra. Na seznamu bo tudi nekaj srečanj planetov in drugih teles, ki bodo vplivale na določene dejavnike, a do tistih trenutkov je še nekaj časa. V nadaljevanju najdete letni horoskop za vse znake v letu 2022.

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Radi imate, da se stvari odvajajo po vaših željah. Žal bo začetek leta prinesel nekaj finančnih frustracij, kar bo trajalo vse do konca Venerine retrograde, ki se konča z 29. januarjem. Želite si uravnati življenje, a se počutite ujete. K sreči bo Venera v vaš znak vstopila v mesecu Maju, ko bodo vaše finančne težave izginile. Tudi Jupiter, planet sreče, vstopa v vaš znak in prinaša kar nekaj lep h trenutkov v karieri in ljubezenskem življenju. Leto 2022 bo odličen čas za biti na prvem mestu.

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Venera je vsekakor vaš gospodarni planet, ki je žal v retrogradi, a naj vas to ne potre. Zelo pametno bi bilo, če se fokusirate na mrke, ki bodo nastopili v vašem znaku in znaku Škorpijona. To bosta trenutka velikih sprememb, ki pa vas bosta potisnila v smer vaše usode. Ko se bo neodvisni planet Uran dotaknil vašega severnega roba znaka, boste prejeli potisk s strani vesolja. Ta bo iz vas ustvaril izboljšano osebo.

Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Vaš nadzorni planet Merkur bo v letošnjem letu prešel kar skozi štiri retrograde. Še vedno ste zaželjeni, tako kot vedno, zato redno preverjajte svoje poštne nabiralnike in pošiljajte pravim osebam. Ko bo komet oziroma mikro planet Cerera prišel v vaš znak, bo to vplivalo na vaš zakon, slastno hrano in dom. Zaskrbljeni ne boste glede zabavljaštva ampak doma in druđine. Poletje bo prineslo veliko romantike, saj bo vaš znak prevzela ljubezenska Venera.

Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Nadzoruje vas luna in rezultat bodo čustvene, glamurozne in intuitivne zabave in večerje v vaši organizaciji. Vaša čustvena globina je vaša moč in naj vam nihče ne govori kar koli drugega. Rajši dvakrat pomislite, če si boste zares želeli prekiniti sproščanja, predvsem v času luninih in sončevih mrkov, saj vas bo takratna energija prežela z negotovostjo. Leto 2022 ne bo samo stresno, daleč od tega. Druga polovica leta bo prinesla veliko blagoslova in ljubezni, predvsem v finančnem smislu.

Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Levi boste prejeli veliko reči, ki se jih že dolgo veselite. Ker bo vaš nadzorni planet kar Sonce, bodo reflektorji vedno uperjeni proti vam in točno tega si želite. Vzemite si čas za počitek in popoldanske spance, saj vas bosta oba sončeva mrka v letu 2022 pretresla. Tema obeh mrkov bo transformacija in čeprav se bosta zdela nadvse hektična, boste še vedno končali na vrhu (kariera ali ljubezen). In v času Venerine retrograde si nikakor ne prirežite svojih kril.

Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Device, vi ste zdravilci celotnega horoskopa. Prav zaradi tega več truda vlagate v skrb za druge kot za lastno počutje. A ne pozabite, da je včasih pametno prekiniti s tem in se posvetiti samemu sebi. Vaš planet Merkur bo v letu 2022 švigal na vse strani zato vam bo dodatna skrb za lastno počutje še kako dobro dela. Umik iz vsakdana zato, da napolnite svoje baterije ne bo pomenil, da vam je usojeno biti sam. Leto 2022, še posebej okoli vašega rojstnega dneva, prinaša veliko presenelenj in blagoslovov v vaše romantično življenje.

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Ko se leto 2022 začne, bo vaš planet Venera v svoji retrogradi. Vse do konca meseca januarja boste zaradi lastnosti Venere občutili izboljšanje v ljubezni in lepoti. Zgodilo se bo samo od sebe zato ne dajajte veliko pomena tem stvarem in si raje začrtajte nove cilje v ljubezni in karieri. Ko se bo leto končevalo, bo zakonsko orientirani planet Cerera padel v vaš znak in zasvetili boste kot najbolj svetel predmet na našem planetu.

Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Vaša intenzivnost je blagoslov in prekletstvo hkrati. Po eni strani se misteriozni in karizmatični ter s tem uročite vsakega posameznika. Po drugi strani pa ste lahko ljubosumni in manipulativni. Nekaj mrkov letošnjega leta pade v vaš znak, kar bo prineslo nekaj šokov v vaše življenje. Enostavno boste slalomirali mimo njih, če se boste le izogibali prepirom. Leto boste končali kot feniks, kar velja za najvišjo stopnjo razvoja v Škorpijonu.

Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Bodimo odkriti Strelic. Jupiter je vaš srečen planet in vsako leto je tako čudovito leto, da si po horoskopu Strelec. Ampak, ko se bo Jupiter bogat z rastjo, širjenjem in učenjem, s koncem leta premaknil v retrogrado z drugo polovico leta 2022, se boste soočili z nekaj ovirami. Morda to končno pomeni blokiranje toksičnih oseb v življenju za katere ste do zdaj mislili, da so čisto OK.

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Ste rojeni vodja in večino časa imate prav zares vi prav. Ljudje zrejo v Kozoroge in predvidevajo, da imajo vse urejeno, kar je tudi videz, ki ga želite oddajati med ljudi. To leto bo vaš planet Saturn v neodvisnem Vodnarju, kar bo pomenilo, da boste morali sebe postaviti na prvo mesto. Koliko vaše sreče je resnične in koliko jo je odvisne od mnenj drugih ljudi? Odgovor na to vprašanje naj bo vaša glavna naloga v letu 2022.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Saturn, planet odgovornosti, je v vašem znaku leta 2022. Ste upornik celotnega horoskopa in kot prinašalec vode bo vaša naloga bitka proti nepravičnosti. Leto 2022 bo vsem znakom prikazalo naj se povzpnejo na vašo raven. A medtem, ko boste reševali cel svet ne smete pozabiti nase. Bodite pozorni na svoje osebno življenje, saj bo leto 2022 rekordno, ko bo čas za pogovor o denarju in ljubezni.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Morda ste najbolj čustveno globoki in psihični znak celotnega horoskopa, kar je lahko hkrati prekletstvo in blagoslov. Leto 2022 bo končno prineslo zdrav in efikasen način obvladovanja stresa, ki se vam je nabral. Planet Merkur vas bo naučil, da se postavite zase in ko bo vaš planet Neptun odšel v retrofrado, se boste začeli ločevati od slabih ljudi v vašem življenju.

Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com

kobra