• 13.73C Novo mesto
  • 18:07
  • Sob, 24.10.2020

Lidija umrla za koronavirusom, partner Tomaž razjokal Slovenijo: To kaj sma imela midva, nihče si niti v sanjah ne more zamislit

V UKC Maribor so sporočili, da beležijo tretji smrtni primer. Umrla je ženska, polna življenja in vedno nasmejana. Zaradi koronavirusa je bila hospitalizirana skupaj s partnerjem, a žal je izgubila bitko.

»Ljuba moja Lidija, ljubezen mojega življenja, vedno boš moja sopotnica, zvezda na nebu, ki sveti, da ne zatavam, da se ne izgubim. Samo v nebo pogledam in vedno bom našel pravo pot. Ne ni konec! Zdaj se je začela tvoja pot! Ne vem če je primerno, ne vem če je dovolj, vem da je še veliko kar bi me morala še naučit, kar bi se morala skupaj učit, vseeno hvala za vso tvojo ljubezen, za vso tvojo moč, za vse kar si mi dala.  Sprejmi mojo energijo in moč, mojo ljubezen, naj te vodi v večne kraje ljubezni… Hvala ti za vse!!!!!!!!! Pomagaj mi s tvojo ljubeznijo, da bom vse to premagal, da bom vse to zmogel!!!!,« je v petek na Facebooku zapisal Tomaž Kurbus, ki je zaradi okužbe s koronavirusom izgubil svojo 49-letno partnerico Lidijo Cvetko.

Moj zaklad, moja ljubezen, moje vse kar sem imel na tem svetu.Ne vem kaj bom zdaj, nevem zakaj se je moralo to zgoditi….

Objavil/a Tomaž Kurbus dne Četrtek, 16. april 2020

V šoku so tudi Lidijini in Tomaževi prijatelji. »Toliko hvaležnosti, vere in iskrene ljubezni, da jo prav čutim.To Lidija ve, ona to bere in čuti. Ja, če kdo, Ona želi, da živiš, da nadaljuješ pot, kjer se je njena na zemlji končala. Žaluj, kot ti čutiš, da rabiš, potem še odločneje, močneje in še bolj pogumno tistim ciljem, ki sta si jih skupaj zadala in s ciljem, ki jih šele boš hotel doseči. Za vedno jo bova nosila tudi midva v srcu in v lepem spominu,« so besede Gordane.

Korona napadla vsa bolezenska stanja

Dodajmo, da so v komentarjih spraševali ali je za smrt kriva zgolj korona ali tudi druge bolezni. Strti partner je odgovoril: »Korona je neizprosno napadla vsa bolezenska stanja«.

NaDlani.si; Foto: facebook