Mesečni horoskop za julij 2024

03. jul. 2024, ob 15.22
Posodobljeno pred 7 dnevi
375
400 SEK

Dobrodošli v horoskopu za julij! Mesečni horoskop za julij se začne zabavno. Vzdušje je naslednje: zberite se, vendar naj bo tokrat drugače. Pod tem nebom je enostavno biti preobremenjen ali razočaran. Mlada luna v raku 5. julija je namenjena postavljanju namenov, ki hranijo tako vizionarski kot strukturirani konec spektra. Merkur vstopi v drznega leva in zagotavlja, da nismo sramežljivi pri sporočanju teh sanj.

Venera se pridruži Merkurju v strastnem Levu 11. julija, kar doda dramo in pridih odnosom vseh vrst. Mars nato 20. julija vstopi v spremenljiva Dvojčka in prinaša spogledljivo napetost in kaos ogovarjanja, ki se bo še naprej kopičil do sredine avgusta. Naslednji mesec bo lonec na pritisk, zato predlagam, da v tem obdobju konec julija vzpostavite rutino in utrdite namere. Odprt um in prilagodljiv akcijski načrt posežeta daleč.

Že 21. julija dobimo drugo polno luno v Kozorogu v tem letu: preverjanje resničnosti, ki je hkrati prizemljitveno in vizionarsko. Kar se je prvič razodelo ob polni luni 21. junija, pride tu do druge ravni. Sonce se premakne v Leva 22. julija, kar nam daje prepotrebno dozo vitamina D, spodbujevalca razpoloženja, ki dvigne naš ustvarjalni duh. Nato se 25. julija Merkur premakne v analitično Devico, vpliv, ki nam pomaga osredotočiti našo razpršeno pozornost in ustvariti praktične naslednje korake.

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Julij je čas, da dobro preučite svoje vrednote. Velika nihanja vaših prihodkov in odhodkov skozi mesec vas spodbudijo k razmišljanju o tem, kako ustvariti več varnosti v svojem življenju. To velja tako za vaš bančni račun kot za vaše najbližje odnose. Ta mesec bi lahko prinesel tudi težavno komunikacijo, iztirjene potovalne načrte in konflikte z brati in sestrami ali bližnjimi prijatelji. Toda s svetle strani: sprostite izčrpavajoče družbene vezi, dobite odlično vadbo z dolgimi sprehodi po soseski in zadovoljujete svoje potrebe. Polna luna v kozorogu 21. julija poudarja poklicne dosežke in vam lahko prinese nekaj dolgo pričakovanega priznanja.

Ortodont na napotnico: kako izbrati pravega ortodonta za vašega otroka
Ortodontska oskrba je ključen člen pri zagotavljanju zdravega in lepega nasmeha, še posebej pri otrocih in mladostnikih. Kako hitro do ortodonta na napotnico, katere so prednosti ortodontske oskrbe

Tedenski horoskop Oven
Mesečni horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Pragmatični del vas ve, da ste v trenutku uspeha ali preloma za uresničevanje velikih sanj. Toda del vas, ki je pošast udobja, želi poletje preživeti v poležavanju ob bazenu s svojimi najboljšimi prijatelji, srkanju vina in branju trasantnih romantičnih romanov. Julij vam omogoča, da imate najboljše iz obeh svetov. Učite se, da ves uspeh na svetu ni pomemben, če doma ni podpore in povezave. Sezona Leva (od 22.) vas spodbuja, da si ponosno privoščite oddih.

Tedenski horoskop Bik
Mesečni horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Ste nekdo, ki je navajen žonglirati z vsemi vrstami odgovornosti, vendar je to še posebej naporen mesec za vas. Družabne obveznosti so nenehne, saj največ časa vzamejo otroške rojstnodnevne zabave, fantovščina tvoje najboljše prijateljice in prostovoljno delo na vrtu skupnosti. Toda od vas se zahteva tudi, da ponovno ocenite finančne cilje in razmislite o naložbenih priložnostih. Čeprav dobite kratek oddih od svojega napolnjenega koledarja, ko Merkur vstopi v Devico 25. julija, stvari postanejo spet nemirne, ko se Merkurjeve postaje retrogradijo v začetku avgusta. Ne pozabite, da lahko načrt vedno spremenite (verjetno ga boste morali).

Tedenski horoskop Dvojčka
Mesečni horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Srečen sončni povratek vam želimo raki! Mesečni horoskop za julij se začne s sladko in potrditveno mlado luno v vašem znamenju. Izziv – če se odločite, da ga sprejmete – ni samo določiti namene za svoj stil, podobo in splošno zdravje, ampak narediti te cilje realistične. Sliši se preprosto, kajne? Imate moč, da se znebite strahu in duševnih blokad, ki so vas zavirale, če ste pripravljeni opraviti ranljivo delo krepitve lastne vrednosti. Polna luna v kozorogu 21. julija vas opominja, da se za podporo zanesete na partnerja ali najboljšega prijatelja.

Mesečni horoskop za rake
Mesečni horoskop za rake

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Kaj mislite, da zamujate? Sezona raka je vedno vaš najbolj ekskluziven letni čas. Prizadevanje, da bi šli ven, vzpostavili stik ali potegnili ljubezen svojega življenja kar iz zraka, bo povzročilo le frustracije in izgorelost. Merkur vstopi v vaše znamenje, sledi mu Venera 11. julija in končno sonce 22. julija. Dokler vaša sezona ni v polnem teku, je najbolje, da počivate in se osredotočite na delo v zakulisju, še posebej ob polni luni v Kozorogu 21. julija, ki prinaša nekatere službene obveznosti do vrhunca.

Mesečni horoskop za leve
Mesečni horoskop za leve

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Ta mesečni horoskop je namenjen iskanju ravnovesja med vašo introvertirano in ekstrovertirano stranjo. Vaš vladajoči planet Merkur se premakne v Leva in vaš nezavedni sektor, kar pomeni, da je velik del tega meseca najbolje preživeti na odmiku. Hkrati pa morda čutite nenehno obremenitev družbenih obveznosti, še posebej okoli mlade lune v raku. Kompromis je mogoče najti v večini situacij, toda polna luna v kozorogu 21. julija bo morda pomenila, da bo zabava ostala doma pod odejo in s prigrizki.

Mesečni horoskop za device
Mesečni horoskop za device

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Pripravljeni ali ne, ta mesečni horoskop vas postavlja v središče pozornosti. Mlada luna v raku razsvetli vašo kariero in sektor javne podobe, zaradi česar je ves ta mesec idealen čas za zastavljanje poklicnih ciljev in pridobitev priznanja, po katerem hrepenite. Trenutno imate pozornost vseh, zato se prepričajte, da sporočate tisto, kar si resnično želite, in ne tisto, kar mislite, da vsi pričakujejo od vas. Seveda vas čaka še delo doma in z vsakodnevnimi rutinami, vendar zdaj ni čas, da bi namesto zabave izbrali kavč. Pojdite ven!

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Mesečni horoskop za tehtnice
Mesečni horoskop za tehtnice

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Julij je čas za odpiranje srca za nove romance in partnerstva vseh vrst. Prva polovica meseca prinaša nekaj nepričakovanih dogodkov v vaših najbližjih odnosih. To bi lahko vodilo do katarze in novih ravni intimnosti ali pa bi bo to zadnji žebelj v krsto dolgotrajne povezave. Cilj tukaj ni, da se izogibate težkim pogovorom in pustite za seboj tiste, ki niso pripravljeni iti tja z vami. Polna luna v Kozorogu daje v ospredje vašo povezavo s starim prijateljem. Je to dinamika, ki jo želite posnemati, ali pa je postala strupena? Poslušajte svoj občutek.

Mesečni horoskop za škorpijone
Mesečni horoskop za škorpijone

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Kdaj bo padel tisti velik predlog, Strelci? Z vašim vladajočim planetom Jupitrom v vašem sektorju odnosov v naslednjem letu se selite k partnerju, načrtujete poroko ali končno vložite vlogo s svojim poslovnim partnerjem. Urejanje skupnih financ, ohranjanje romantike in delitev domačih in poslovnih obveznosti je na dnevnem redu tega meseca. Sezona raka vas prisili, da delate na drobnih delih skupnih virov in sodelovanja, preden vam sezona leva (od 22.) omogoči, da zacvetite v polno vizionarsko stanje.

Mesečni horoskop za strelce
Mesečni horoskop za strelce

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

V sezoni raka boste našli veliko užitka in navdiha v najbližjih odnosih. Ne glede na to, ali se zavežete romantičnemu partnerju, popeljete poslovno partnerstvo na višjo raven ali podpirate najboljšega prijatelja v težkem obdobju, je vaš urnik poln zmenkov, srečanj in načrtovanih sestankov. Vaš vladajoči planet Saturn je ves mesec retrograden v vašem lokalnem potovalnem sektorju, zaradi česar ste osredotočeni na to, kar je tik pred vami, in ne na veliko dolgoročno vizijo. Druga polna luna v vašem znamenju je 21. julija in služi kot opomnik, da so odnosi vse prej kot na koncu: vi bi morali biti zase na prvem mestu.

Mesečni horoskop za kozoroge
Mesečni horoskop za kozoroge

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

V sezoni raka boste morali trdo delati in varčevati. Ker je vaš vladajoči planet Saturn ves mesec retrograden v vašem denarnem sektorju, se vaša že tako varčna miselnost pohitri. Z manj denarja boste morali biti kreativni pri tem, kako preživljate svoj čas. »Ne« je vaša najljubša beseda, še posebej ko gre za načrtovanje s prijatelji, ki so obsedeni s tem, da bi se poglobili v dolgove na kreditni kartici. Ob polni luni v Kozorogu 21. julija se lahko počutite še posebej osamljene in brez stika, toda ko se dan kasneje začne sezona Leva, se začne vaše družabno življenje spet odpirati.

Mesečni horoskop za vodnarje
Mesečni horoskop za vodnarje

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Julij je za vas vrnitev domov, Ribi. Z vašim vladajočim planetom Jupitrom v vašem domu in družinskem sektorju v naslednjem letu se preselite, gradite svojo družino ali iščete način, da bi vaša služba na daljavo bolje delovala za vas. Prenova domače pisarne, več prostega časa v urniku in polepšanje prostora so vaše prioritete skozi poletje, še posebej pa ta mesec. Sezona raka je vaš čas, da se osredotočite na užitek in veselje, nato pa sezona leva (od 22.) je čas, da se vrnete k trudu.

Mesečni horoskop za ribi
Mesečni horoskop za ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com

375
400 SEK