• C Novo mesto
  • 19:13
  • Sre, 12.06.2024

Metka Resnik iz Krškega prejemnica prestižnega priznanja 2023

Prestižno priznanje ADMA odličnost leta 2023  je šlo v roke sekretarki v kabinetu župana Mestne občine Krško – Metki Resnik. 
adma

Podelitev priznanj.

Komisija ADMA odličnost 2023 je imela letos ponovno težko delo, saj je morala izbirati med tremi odličnimi TOP finalistkami; Metko Resnik, Nastjo Car Kolenović in Branislavo Saro Mitrović. 

Metka Resnik je poslovna sekretarka v kabinetu župana Mestne občine Krško od leta 2002. Samostojno načrtuje in organizira ter vodi delovne procese v kabinetu župana, skrbi za časovno razporejanje delovnih obveznosti župana in direktorice občinske uprave, usklajuje in organizira sestanke in različna srečanja z občani ter za uporabo poslovnega in delovnega protokola v odnosu z občani in poslovnimi partnerji in še bi lahko naštevali. O svojem delu z veseljem pove: »Dobra poslovna podpora pomeni predvsem veliko čustvene inteligence in potrpežljivosti. Z županom in ostalo vodstveno ekipo sem vzpostavila odnos, ki pomirja in da vsakemu občutek, da je najbolj pomemben. Poznavanje nadrejenih je osnova, posledično to pomeni odprto in neposredno komunikacijo med nami. Imam razvite komunikacijske in socialne veščine ter visoko osebnostno čvrstost in stresno odpornost, sem odgovorna, kreativna, samostojna pri svojem delu, zelo iznajdljiva, velikokrat pa prevzamem tudi vlogo psihologa. Ker župan tudi javno pohvali moje delo, vem, da sem na pravi poti

N.K. 

Foto: N.K.