• C Novo mesto
  • 15:48
  • Čet, 22.02.2024

Na tem pokopališču so pokopali Robija Erjavca

Umrl je minulo nedeljo.

NOVO MESTO „Spoštovani,  danes smo se poslovili od našega ljubega Robija. Tiho, v intimnem krogu njegovih najdražjih, z ljubeznijo. Brez publike, brez kamer. To je bila tudi njegova želja in mi smo jo globoko spoštovali. Danes ga nismo zmogli deliti z vami, čeprav je bil on vedno tukaj za vas. Hvala vsem, ki ohranjate spomin nanj.  Hvala za vse izrečene in napisane besede, podporo, izrečeno sožalje. Od srca vam hvala. Od njega se lahko kadarkoli poslovite na pokopališču v Prečni pri NM. Dragi naš Sonček. Pustil si veliko praznino v naših srcih. Počivaj v miru. Z ljubeznijo Mami Milka, brata Martin in Peter z družinama,“ je sporočila družina Robija Erjavca, duše od človeka, novinarja, dobrodelneža, ki je umrl minulo nedeljo.

Radijec, televizijec

Bil je uspešen in srčen radijski voditelj in televizijski napovedovalec vremena. Več kot 25 let delal na POP TV, kjer je vodil vremensko oddajo v oddaji 24ur, spomnijo se ga tudi v vlogi voditelja oddaj “1, 2, 3, kdo dobi” in Sanjska ženska. “Robi, pogrešali te bomo. Hvala ti za vse. Izjemen, srčen, duhovit. Veliko srce,” so ob tem zapisali na portalu 24ur.

Le nekaj ur po smrti vlomili pri Robiju Erjavcu (nadlani.si)

Erjavec je delal tudi kot radijec. Radijsko kariero je začel v Trebnjem na radiu Max, predvsem Dolenjci pa so ga radi dolga leta spremljali na radiu Krka. Številni ga poznajo tudi kot povezovalca na različnih prireditvah.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: Komunala Novo mesto