• C Novo mesto
  • 09:30
  • Sob, 23.09.2023

Nina Pušlar in Pan-Jan pripravljata spektakel

Družbena odgovornost, zavedanje svojih korenin, vpetost v domače lokalno okolje ter medsebojno spoštovanje so skupni imenovalci, ki so postavili temelj izvrstnemu in zglednemu sodelovanju med podjetjem Pan-Jan in priljubljeno pevko Nino Pušlar, ki se doma in na tujem prevaža z vozilom Kia Sportage, ki ji ga je v uporabo predalo prav podjetje Pan-Jan.


„Leto, ki je minilo s svetlobno hitrostjo, ravno zato, ker je bilo tako posebno – koncertno in studijsko obarvano. Vesela sem, da je v letošnjem letu luč sveta ugledal moj šesti album, da je za menoj čudovita koncerta turneja, pred menoj pa še kar nekaj koncertov, vključno s koncertom v domači Ivančni Gorici, ki bo letos že deveti po vrsti in bo tokrat, za razliko od prejšnjih let, novoletno obarvan,“ Nina nekako potegne črto pod leto, ki se poslavlja z jasnim zavedanjem, da je pred njo še nekaj odmevnih nastopov pred novim letom.

Za Nino je prijetno, pestro, a tudi naporno leto. „Da sem skupaj z ekipo poleg kar pestrega koncertnega tempa uspela ogromno časa preživeti tudi v studiu, dokončati album in ob vsem tem, svoj glas vedno uspela postaviti na prvo mesto, tako da sem lahko skozi celo leto ob vsem ustvarjanju in koncertiranju, tudi zelo uživala,“ pa je tisto, na kar je priljubljena in uspešna pevka še posebej ponosna.

Pika na i letu 2019 bo postavljena v Ivančni Gorici, kjer bo 27.12.2019 v Športni dvorani OŠ Stična na sporedu odmeven novoletni koncert. „Kot sem že v uvodu omenila bo letošnji koncert že deveto leto po vrsti. Doma je res nekaj posebnega in drugačnega. Imeti koncert pred domačo publiko, prijatelji, družino,…najlepše pa je bilo v vseh teh letih opazovati prav to, da koncert vsako leto obiščejo novi obiskovalci iz celotne Slovenije. Že tradicionalno se mi bodo pridružili tudi gostje, ki jih že skrbno izbiram. Skupaj z njimi in publiko bo prav lepo doživeti enega zadnjih koncertov v letu 2019. Vsi lepo vabljeni,“ dodaja Nina, ki na tem mestu vsem zaželi lep preostanek leta, predvsem miren in zdrav vsak dan. „Da bo čim več lepih, ravno prav delovnih dni. Da si bomo znali vzeti čas zase in da bomo lahko zaradi tega še z večjim zadovoljstvom opravljali naša poslanstva,“ še opozori Nina, ki za konec nekaj besed nameni tudi sodelovanju s podjetjem Pan-Jan: „Ko smo že pri domačem kraju, nas prav ta najbolj povezuje. Lokalno sodelovanje je res lepo. Skupaj se prav vsak dan odpeljem po naši lepi Sloveniji. Uživam v vožnji, pridno nabiram kilometre in seveda tudi med vožnjo veselo prepevam ob poslušanju nove glasbe, novega albuma, ki ga bom predstavila tudi domači publiki 27. decembra in kjer se mi bo pridružila tudi avto hiša Pan-Jan.“

NaDlani.si; Foto: arhiv Nina Pušlar, Pan Jan