• C Novo mesto
  • 01:17
  • Tor, 19.10.2021

Noseča učiteljica obtožena spolnih odnosov z mladoletnikom – ni še znano, kdo je oče

41-letna učiteljica je obtožena spolnih odnosov s 15-letnikom. Mladoletni naj bi svojim prijateljev kazal posnetke spolnih odnosov z učiteljico, ki je trenutno visoko noseča, posledično je prišlo do policijske preiskave, poroča Daily Mail.

Prek aplikacije WhatsApp mu je pošiljala razgaljene fotografije

Heiry Calvi je trenutno visoko noseča učiteljica, ki je imela v začetku letošnjega leta v eni od šol v Miamiju afero s 15-letnim fantom. Marca je mladoletnih svojim prijateljem pokazal posnetek, na katerem sta z učiteljico intimna, policija pa je na njegovem telefonu našla tudi gole fotografije Calvijeve, ki jih je svojemu precej mlajšemu ljubimcu pošiljala prek aplikacije WhatsApp. 41-letnica naj bi 15-letniku dovolila, da uporablja njeno kreditno kartico, skupaj pa sta zahajala tudi na zabave, kjer sta se pretvarjala, da sta v sorodu – Calvijeva se je pretvarjala, da je fantova teta.

Pred tremi dnevi so Calvijevo aretirali, a je prišla takoj po plačilu varščine spet na prostost. Zaenkrat še ni informacij, kako bo potekalo nadaljnje sojenje. Stvar, ki bega marsikoga, pa je dejstvo, da je učiteljica visoko noseča in da za zdaj še ni znano, kdo je oče otroka.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Unsplash