• C Novo mesto
  • 06:33
  • Tor, 21.03.2023

O tem vsi molčijo! Vsi se ukvarjajo s koronavirusom, 20.000 ameriških vojakov pa v Italiji #VIDEO

Medtem ko so naslovi, oddaje in družabni mediji v Italiji zdaj preplavljeni z globalno temo koronavirusa, pa se je 20.000 ameriških vojakov napotilo na kar 7 evropskih letališč in bodo pripeljali še 10.000 , ki so že prisotni v Evropi, in 7.000 drugih vojakov iz različnih evropskih držav.

Military USA 2020.

Qualcosa non quadra.Qualche carro armato è arrivato in italia.

Objavil/a Dizionario Garzante dne Sreda, 11. marec 2020

Poraja se vprašanje s kakšnim namenom je prišlo skupaj 37.000  do zob oboroženih vojakov, po večini iz ZDA? Prišli so, po besedah ameriških vrhovnih častnikov, da bi se razširili po evropskem ozemlju in začeli vojaško vajo t. i. Europe Defender 20, ki se bo začela aprila in končala julija. Gre za vajo, ki jo je zasnovala ameriška vlada v sodelovanju z Natom, da “preizkusi” strategije, ki jih bodo ZDA in Evropa uporabile, če pride do hipotetične vojne, poročajo nekateri portali.

Grožnja od koga? Očitno je edina hipotetična grožnja ZDA Rusija (zaveznica Kitajske). Za to vajo bodo poleg 37.000 vojaškega osebja uvozili še 14.000 vojaških vozil in v sorazmerju s toliko streliva, je še zapisano.

Še to, ti vojaki so po navedbah ameriških častnikov popolnoma zdravi, zato so popolnoma imuni na koronavirus. Seveda se poraja še eno  vprašanje zakaj lahko italijanski državljani dobijo ta virus in se skozi isto Italijo lahko brez težav premika le ameriška vojska ter zakaj večina medijev o tem molči?

Več informacij o projektu!

NaDlani.si; Foto: youtube