Obupana partnerica napadanega v Dobovi: „Očitno policija ne bo nič naredila, ker je bil storilec Rom!”

07. mar. 2024, ob 12.03
Posodobljeno pred 25 dnevi
122
110 SEK

Razkrije, da se v osmih dneh ni pri njih oglasil nihče s policijske postaje Brežice, niti s PU Novo mesto, molčijo tudi Občina Brežice in Krajevna skupnost Dobova.

DOBOVA – „Že osem dni… Tako hodim na sprehod namesto Danijela. Da sprostim svojo jezo, svoje razočaranje in vsa čustva, ki me prevevajo ob misli, kaj se je zgodilo,“ začne ženski glas svoje javljanje na Facebooku, kjer opisuje dramo, ki se je zgodila 27.2. v Dobovi.

Izlet se je končal na urgenci

„Bil je 27.2., imeli smo se lepo, z otrokoma smo šli na izlet, se smejali in peli v avtu, uživali smo. Ker sva oba hotela polepšati počitnice. Zvečer smo se ustavili v Tušu v Dobovi, na vasi. Danijel je sedel v avtu, tam pa ga je pred očimi mladoletne hčere zabodel Rom. Prebil mu je pljuča in ga skušal umoriti,“ nadaljuje in pojasni, da je odšla z urgence, kamor je bil odpeljan Danijel, na policijo.

Na policijo

„Vprašala sem jim, ali smo zdaj varne. Pa so mi odgovorili, da je policija vedno tu nekje blizu in bodo že prišli, če jih bom rabil. Da je zabodel Danijela, je rabil minuto. Koliko bi rabili, da pridejo policisti k nam domov? Kar štiri noči nisem zaprla oči, ker sem vedela, da moram poskrbeti za hčerko,“ dodaja.

Razkrije, da se v osmih dneh ni pri njih oglasil nihče s policijske postaje Brežice, niti s PU Novo mesto, molčijo tudi Občina Brežice in Krajevna skupnost Dobova.

„Očitno policija ne bo nič naredila, ker je bil storilec Rom. Sprašujem se, ali smo sploh še varni v tej državi, vse bolj imam občutek, da mora vsak sam poskrbeti za varnost,“ še dodaja.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Takole pa so 28.2. poročali na PU Novo mesto.

Nekaj pred 19. uro smo bili obveščeni, da je na parkirnem prostoru trgovskega centra v Dobovi nekdo poškodoval moškega in pobegnil s kraja. Poškodovanega moškega iz naselja v okolici Brežic so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Po prvih zbranih obvestilih kriminalistov in policistov je storilec z ostrim predmetov napadel oškodovanca in ga poškodoval. Žrtev in storilec naj bi se poznala in sta že dalj časa v sporu. Kriminalisti nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin kaznivega dejanja hude telesne poškodbe. Po zaključeni preiskavi bodo o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www

122
110 SEK