• C Novo mesto
  • 13:24
  • Sob, 23.09.2023

Opala, Rebeka Dremelj dopustuje z Dončićevo mamo: poglejte, kaj počnejo na jadrnici

Rebeka Dremelj si bo letošnje poletje gotovo zapomnila po nepozabnih počitniških oddihih. O svojih potepanjih redno obvešča tudi sledilce na družbenih omrežjih, ki so tako lahko pevko spremljali med počitnicami v Afriki, zdaj pa je v družbi moža in prijateljev uživala še na jadranju.

Družba je zvezdniška, saj z njo dopustuje tudi Mirjam Poterbin, mama Luke Dončića, s katero sta tesni prijateljici, kar je nekdanja Miss Slovenije razkrila že pred leti. Lansko leto jo je Mirjam prišla podpret tudi na dogodek ob obletnici njene znamke Nepremagljiva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Med najbolj vročimi NBA mamami

Omenimo še, da so pred časom na youtube kanalu Basketball Stories –​ House of Bounce Mirjam Poterbin uvrstili med pet najbolj vroči NBA-mam, s čimer se je pohvalila tudi na svojem instagramu. »Te ženske so vzgojile superzvezdnike, a so še vedno sposobne pozornost preusmeriti nase,« so zapisali med drugim. O Mirjam so povedali, da pred leti pravzaprav nihče ni mogel verjeti, da gre za Lukovo mamo, saj je videti tako zelo mladostna. »Mirjam je stara 48 let, toda ta slovenska lepotica je videti kot njegova sestra. Tako zelo je prekrasna!« so na omenjenem kanalu pohvalili njeno lepoto.

Poleg nje so si titulo najbolj vročih NBA-mam prislužile še Sonya Curry, Brikitta Cool-Daniels, Pamela McGee in Larsa Pippen. Mirjam ob takšnih pohvalah seveda ni skrivala zadovoljstva in hvaležnosti, simpatični video, ki se je pojavil na youtubu, pa je delila s svojimi sledilci in oboževalci.

N. D.; Foto: