• C Novo mesto
  • 03:45
  • Pet, 02.06.2023

PODPRIMO GASILCE – koncert za novo gasilsko avtocisterno

Gasilci PGD Veliko Kamen bodo prihajajočo nedeljo, 2.4.2023 organizirali dobrodelni koncert, z željo, da pridobijo dodatna sredstva za novo gasilsko cisterno GVC-1. 

Novo avto cisterno na tem območju nujno potrebujejo – saj so jo ob intervenciji požara 22. januarja 2023 pri prometni nesreči izgubili. Z njo so vsako leto pomagali mnogim ljudem z različnimi intervencijami. Z izgubljeno cisterno so se borili tudi na Krasu.  Gasilci PGD Veliki Kamen povedo: “Čeprav je bila ta avtocisterna “gospa v letih” je dobro služila svojemu namenu in skupaj z njo smo premagali veliko različnih nesreč in požarov.”

Vabljeni na koncert za novo gasilsko cisterno PGD Veliki Kamen. Koncert bo 2. 4. 2023 ob 17.00 v športni dvorani Srednje šole Krško. Nastopili bodo: Big band Orkestra Slovenske vojske, Poskočni muzikanti, Slovenski zvoki, Dejan Vunjak, Ansambel Stil, Kvartet Pušeljc in Ansambel Občutek. Koncert bo povezoval Gasilec Sašo.

Celoten opis nesreče, zaradi katere je PGD Veliki Kamen izgubil staro cisterno je na povezavi: http://www.pgdvelikikamen.si/obvestila/po-intervenciji-ostali-brez-gasilske-avtocisterne

S.B.