• 25.94C Novo mesto
  • 10:22
  • Sre, 19.06.2019
  • Prijava

POMAGAJMO: Andreja išče stanovanje, mož okreva po hudi nesreči

Zdaj jim nagaja še sosed.

TROJANE – „Moje ime je Andreja Baloh. Sem mati dvoletne hčerke in sem življenjska sopotnica dragega Kristjana Baloha, ki se bori in uspešno okreva po hudi prometni nesreči, kjer je utrpel hudo poškodbo možganov. Prometna nesreča je spremenila naše življenje v celoti dve leti nazaj. Od takrat živimo povsem drugače in soočeni z vsem, kar smo si ustvarili do sedaj,“ se začne zapis, ki ga je na Facebooku ustvarila Andreja Baloh, prebrali in delili pa številni, pomoč pa je na obzorju!

Priznava težave

„Danes potrebujem pomoč, saj ne zmorem sama. In, ker se zavedam, da če nihče ne ve mi nihče ne more pomagati. Vendar mi je težko biti tu pred vami in priznati, da imam težavo. Povedati, da se ni vse izšlo tako kot sem želela, upala in verjela,“ nadaljuje Andreja.

Brez službe, družina na 1. mestu

„V tem trenutku ne delam nikjer in sem brez službe, saj sem pred sedmimi meseci dala odpoved v GP Trojane. Težko mi je bilo, a sem se morala odločiti. Postaviti prioriteto. Odločila sem se, da je Kristjan moja prioriteta in da mu bom pomagala. Imamo svoj dom, finančno zmoremo s pomočjo najbližjih, ki verjamejo v nas in nas podpirajo. Vendar ta dom ni več primeren za bivanje. Ni primeren zame, še manj pa za mojega partnerja in seveda hčerko!“ opisuje stisko, ki jo povzroča tudi sosed, ki očitno nagaja tej družini!

Sosed nagaja?

„Zdaj, ko pišem te besede sem brez vode in ne moram skuhati kosilo, ker se je sosed tako odločil. Pa ne samo danes. In ne samo to. Tako ne moremo živeti in sploh ne v takšnem stresu in v strahu kaj bo prinesel jutrišnji dan!“ opozarja Andreja, ki išče stanovanje v okolici Trojan!

Nadlani.si