• 28.59C Novo mesto
  • 13:38
  • Sre, 12.08.2020

Še so v Sloveniji dobri ljudje! »Ponujam vsaj skromno možnost, da otroci vsaj dnevno uživajo v morju, bazenih in vsem ostalem«

Naslednji zapis, ki smo ga zasledili na facebooku, daje upanje, da še obstajajo dobri ljudje.

»Pravkar se je zaključilo šolsko leto za naše malčke. Seveda ogromno staršev nima prav nobene finančne možnosti, da omogoči svojemu otroku zaslužene počitnice na morju. Zato vsem tem ponujam vsaj skromno možnost, da otroci vsaj dnevno uživajo v morju, bazenih in vsemu kar morje ponuja. Z udobnim enoprostorcem ( voznik + 6 sedežev, klima, prtljaga, zavarovanje potnikov ) Vas zjutraj poberem pred domom in v poznih urah dostavim do doma. Seveda je za Vas vse brezplačno, prinesite samo dobro voljo, omogočite otrokom veliko veselje ob morju in kopanju. Hrano preskrbite sami, za kakšen sladoled, pijačo, kavico ali še kaj drugega poskrbimo mi. Zaenkrat je aktualno za tiste iz Lj ali bližnje in daljše okolice. Dostavimo Vas na organizirano kopališče z vsem udobjem ( bazeni, tuš, lokali, brez vstopnine ) za otroke in ob predhodno dogovorjenem času pozno popoldne poberemo za pot nazaj. Vsi/e, ki ste brez prevoza, nimate druge možnosti, da peljete svojega otroka na mini počitnice, se javite na zasebno sporočilo, da se dogovorimo za dan odhoda, ki ga lahko večkrat v sezoni ponovimo. Ponovno povdarjam, da je ta celotna ponudba brezplačna in vas vabim, da v kulturni in prijazni družbi svojim malčkom omogočite nepozaben dan,« je zapisal Darko.

 

Pravkar se je zaključilo šolsko leto za naše malčke. Seveda ogromno staršev nima prav nobene finančne možnosti, da omogoči svojemu otroku zaslužene počitnice na morju. Zato vsem tem ponujam vsaj skromno možnost, da otroci vsaj dnevno uživajo v morju, bazenih in vsemu kar morje ponuja.
Z udobnim enoprostorcem ( voznik + 6 sedežev, klima, prtljaga, zavarovanje potnikov ) Vas zjutraj poberem pred domom in v poznih urah dostavim do doma. Seveda je za Vas vse brezplačno, prinesite samo dobro voljo, omogočite otrokom veliko veselje ob morju in kopanju. Hrano preskrbite sami, za kakšen sladoled, pijačo, kavico ali še kaj drugega poskrbimo mi.
Zaenkrat je aktualno za tiste iz Lj ali bližnje in daljše okolice. Dostavimo Vas na organizirano kopališče z vsem udobjem ( bazeni, tuš, lokali, brez vstopnine ) za otroke in ob predhodno dogovorjenem času pozno popoldne poberemo za pot nazaj.
Vsi/e, ki ste brez prevoza, nimate druge možnosti, da peljete svojega otroka na mini počitnice, se javite na zasebno sporočilo, da se dogovorimo za dan odhoda, ki ga lahko večkrat v sezoni ponovimo.
Ponovno povdarjam, da je ta celotna ponudba brezplačna in vas vabim, da v kulturni in prijazni družbi svojim malčkom omogočite nepozaben dan.
VSE PRIJATELJE PA PROSIM, DA OBVESTILO DELIJO, DA GA DOSEŽE ČIMVEČ STARŠEV, SAMOHRANILK IN OSTALIH, KI NIMAJO DRUGE PRILIKE PELJATI OTROKE NA MORJE: HVALA!

Objavil/a Darko Dolinar dne Torek, 25. junij 2019

 

Delite, da sporočilo doseže čimveč staršev, mater samohranilk ter ostalih, ki ne morejo na morje …