• C Novo mesto
  • 21:53
  • Ned, 13.06.2021

Hajdi razkrila pretresljive dogodke iz otroštva: Kasneje sem večkrat hodila po robu

Hajdi Korošec Jazbinšek je danes uspešna poslovna ženska, pred leti pa je kot prva najstniška zvezdnica v Sloveniji navduševala množice ljudi. No, tokrat je bila gostja v  epizodi podcasta Na svoji strani z Ajdo Rotar Urankar v pogovoru pa sta spregovorili tudi o temni strani slave, s katero se je kot deklica oz. najstnica spoprijemala.

»Otroci znajo biti zlobni, včasih ta zloba ne pozna meja, in biti tarča posmeha je zelo naporno. Velikokrat sem bila v garderobi pretepena, pa nisem vedela zakaj, in tudi učitelji niso več vedeli, kaj storiti,« je razkrila. Hajdi je sicer priznala, da o nekaterih stvareh še ni pripravljena globoko in iskreno spregovoriti in s tem namignila, da je zaradi težkih zgodb iz otroštva kasneje večkrat hodila po robu.

 

View this post on Instagram

 

Celje, moje mesto❤️ Družinsko doživetje v Celju je združeno v fotografiji, ki je nastala v sodelovanju z Zavodom Celeia Celje, pri snemanju promocije jesenskega Celja, ki se je morala žal prekiniti. Ampak jaz vem, da bo tudi tega virusa enkrat konec in da bomo lahko trgovinice spet odprle svoja vrata, gostinci nas bodo spet razvajali s svojimi dobrotami in s prijatelji se bomo spet vsako soboto dobili na najljubsi kavi in v mesto vnesli utrip sreče in veselja. Do takrat pa glavo gor, ohranimo razumevanje, strpnost in predvsem sočutje do ljudi. Vse bo vredu ❤️ Foto: @rokdezelak . . . #visitcelje #cityofcounts #ifeelsLOVEnija #myway #celje #celjemojemesto #druzina #kostanj #zavodceleiacelje #familytime #family #familyphotography #familyfirst #familygoals #mamiblogerke #mamiblogerkeslovenija #jasamsupermama #supermamehr #mamilajf

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj) on

Na uspešni podjetniški poti

Kot je priznala v pogovoru, se je v najbolj občutljivih najstniških letih znašla v mnogih situacijah, ko bi lahko stvari šle zelo narobe, a jo je po njenem mnenju vedno rešila brezpogojna ljubezen družine, ki si jo danes želi tudi za svoja sinova. Danes je na samostojni podjetniški poti in  lastnica uspešne fizične in spletne trgovine hajdi.si.

NaDlani.si; Foto: Instagram