• C Novo mesto
  • 17:40
  • Sob, 15.05.2021

Hči Karla Erjavca se je poročila z dve desetletji starejšim direktorjem

Eva Erjavec, hčerka predsednika stranke DeSUS Karla Erjavca, je ponavadi burila domišljijo z objavamu na Instagramu. Tokrat pa se je poročila z Andrejem Marčičem, 53-letnim direktorjem podjetja Marand.

Novico, da se je njegova hči poročila s skoraj 27 let starejšim moški, je za Reporter potrdil tudi nekdanji minister in kandidat za predsednika Desusa. Eva je zaposlena kot raziskovalka in asistentka na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, v preteklosti pa se o njenem ljubezenskem življenju omenjalo nekdanjega nogometaša Sebastjana Cimirotića ter pevca Jana Plestenjaka.

Kot je še zaslediti na portalu Pozareport  je o omenjeni poroki izbrane medije direktno in celo pisno obveščal kar sam Andrej. »Žalosti me, da si tako slabo informiran o seksi kraljici instagrama. Na žalost mnogih njenih oboževalcev (tudi tebe) je Erjavčeva hčerka Eva Erjavec oddana. Poročila se je z uspešnim slovenskim podjetnikom Andrejem Marčičem (https://www.marand.si/), za katerega si gotovo že slišal. Za ekskluzivno novico se mi lahko zahvališ kasneje. Lp,« je menda zapisal v mailu.

NaDlani.si; Foto: Instagram