• C Novo mesto
  • 08:08
  • Sob, 23.09.2023

Izpadla tekmovalka razkrinkala Slovenko!? »Ukvarja se s prostitucijo, najemajo jo razni politiki iz Slovenije, zdravniki …«

Sofija Una Manić, udeleženka letošnje sezone srbskega resničnostnega šova Bar, je bila pred tremi tedni izključena iz šova. Zdaj se je očitno odločila razkriti vse, kar ve o svojih nekdanjih kolegicah oz. sotekmovalkah. Na tapeti sta bila njen bivši fant Ivan Nešković in tekmica, ki ji ga je prevzela, slovenska starleta Ksenija Kranjec. »Ksenija je priznala, da ima profil na portalu Only Fans (stran za odrasle, op.p), a je to le krinka zanjo. Dobila sem preverjene informacije, da se ukvarja s prostitucijo in da jo pogosto kličejo in najemajo kot poslovno spremljevalko,« ni skoparila z besedami bivša misica in nadaljevala: »Je v občasni denarni shemi za razne politike iz Slovenije, zdravnike, ljudi na visokih položajih.« Sofia ni prizanesla niti Ivanu in dejala, ‘da ji je žal, da ga ni bolje ocenila’. »Bil je nasilen do nekdanje žene, za otroka mu je čisto vseeno. Ne daje ji denarja, ne zanima ga. Zanimajo ga samo seks, droge, alkohol in igre na srečo in o tem govori odkrito. Ivan ima velike težave z mamili in igrami na srečo. Denar je pral prek iger na srečo. Ne vem, kaj uživa, sem pa prepričan da je govora o kokainu,« so še bile njene besede.

Seks in prepiri

Spomnimo, naša resničnostna zvezdnica in eden največjih zapeljivcev se v Baru, se nista mogla zadržati in sta skočila med rjuhe, medtem ko so vsi spali. »Moram priznati, da se ljubiš zelo dobro,« je povedala Ksenija, Ivan pa ji je v nekem trenutku rekel: »Ljubim te«, na kar se je le nasmejala. Res pa je, da so temu kasneje sledili burni prepiri med njima. Še posebej ko je Ivan Korošici očital, da jo je bivši partner napadel, ker je tako naporna.

Kaj morate vedeti o šovu?

BAR je pravi resničnostni šov, saj temelji na baru, ki res obstaja, s pravimi udeleženci, s pravimi gosti. Udeleženci resničnostnega šova BAR bodo morali delati in se preživljati – plačevati stanovanje, kupovati hrano … Poleg boja za 30.000 evrov bodo tekmovalci morali postaviti na noge Bar, saj gre za povsem nov lokal v centru mesta Beograd ter narediti BAR najbolj znano in najbolj obiskano kavarno v mestu. Ksenija Kranjec je še edina Slovenka v tem šovu. Tako kot Jan Klobasa je tudi Lara Goršek Kos sta šov predčasno zapustila, menda zaradi psihičnih pritiskov.

N. D.; Foto: Instagram