• C Novo mesto
  • 21:46
  • Sob, 04.12.2021

Izpadla tekmovalka razkriva dogajanje na Kmetiji in kdo je njen zmagovalec!

To je odziv POP TV.

Takoj za prvim kazensko izpadlim tekmovalcem letošnjega šova Kmetija, Dominikom Visočnikom, je isti večer posestvo zapustila tudi 20-letna vizažistka iz Maribora, Nika Belčić. Po odhodu dolgoletnega fanta brez njega ni želela biti več na Kmetiji, zato je odšla z njim. Po izpadu so jo vprašali, zakaj niposkušala priigrati glavne nagrade, torej 50 tisoč evrov, ona pa je dejala, da je bilo to nemogoče, a ne zaradi tekmovalcev in niti ne zaradi Dominika. »Ko pride čas za to, bom vsem razkrila, zaradi koga …« je bila skrivnostna. Ob tem je namigovala, da jo je ekipa napeljevala k določenim dejanjem in izjavam, tudi o tisti, kako je kot najstnica kmalu po rojstvu izgubila otroka.

Kot sedaj piše Zurnal24 je eni izmed spletnih platform res objavila obsežen video, v katerem je govorila o stvareh iz zakulisja šova, kljub temu da jo zavezuje pogodba o molčečnosti. »Žal nam je, da je prišlo do tega dogodka, saj naši gledalci zelo radi spremljajo Kmetijo in razkrivanje informacij vpliva na užitek ob gledanju oddaj. Imamo pa z vsemi tekmovalci sklenjeno pogodbo, ki je tudi osnova za naše nadaljnje ravnanje,« je sporočila tiskovna predstavnica Pop TV-ja, njene besede pa dajejo vedeti, da izpadla tekmovalca lahko čakajo dodatne sankcije.

Kaj se dogaja v šovu Kmetija?

V kolikor ste zamudili dosedanje dogajanje na Kmetiji. Ambrož je skrivnost četverice iz gozda izdal Nini in Romani, zaradi česar bo moral eden izmed njenih članov vsak teden domov. Prvi se je moral posloviti Jan, Stanka pa je obljubila, da se bo maščevala. Tudi Anže je bil jezen na Ambroža in se ga želi znebiti, zato se je povezal z Aljažem. V areno tokrat odhajata Romana in Polona, ki  sta se že preselili v kajžo. Romana je bila vesela, ker so jo vsi objeli in ji zaželeli srečo. »Ene par mi jih je pa prišepnilo stvari, ki naj ostanejo zame,« je dejala slednja ter nakazala, da ji je vilo težko, ker se je morala ločiti od sotekmovalcev. Polona pa ji je v kajži znova poslušala dopovedati, da tekmovalci prav dobro vedo, kaj delajo, in dodala: »Jaz ne vem, če ti veš, kaj delaš.«

N. D.; Foto: POP TV