• C Novo mesto
  • 12:36
  • Tor, 21.03.2023

Jennifer López prodaja svojo vilo, zanjo želi toliko milijonov

Po njuni bogati in razkošni poroki v času lanskega poletja sta se Jennifer López in njen mož, igralec Ben Affleck, sprva odločila, da bosta igralkino razkošno vilo v Bel Airu v Los Angelesu prenovila in prilagodila njunemu bodočemu skupnemu življenju. Sedaj se zdi, da sta si premislila, saj je priljubljena Jennifer svoje bivše domovanje postavila naprodaj v upanju, da bo s prodajo zaradi trenutkih visokih nepremičninskih cen zaslužila lepe vsote denarja.

Posestvo, ki se razprostira na neverjetnih osmih hektarjih, je bilo mišljeno kot skupno domovanje združene družine Lópezove in Afflecka ter njunih otrok iz prejšnjih zakonov. Pevka je za omenjeno posest sedaj določila visoko odkupno ceno – neverjetnih 42,5 milijonov ameriških dolarjev.

Jennifer je posestvo kupila leta 2016 za 28 milijonov dolarjev, kar pomeni, da bi zgolj 7 let kasneje to isto posestvo prodala za več kot 14 milijonov dolarjev in pol dražje, kot je zanj odštela sama. Novica o tem, da se posestvo prodaja, je presenetila marsikoga, saj sta zaljubljenca še nedavno omenjala željo, da posestvo obnovita in ga prelevita v njuno skupno domovanje.

8-hektarska parcela velja za eno izmed največjih parcel v omenjenem elitnem okolišu Los Angelesa. Zgolj glavni del hiše, tako imenovana razkošna vila se razprostira na ogromnih 12 tisočih kvadratnih kilometrih. V njej je 9 sob in kar 13 kopalnic.

Na posestvu se prav tako nahaja velik bazen, kino dvorana s prostorom za 30 oseb, moderno opremljena telovadnica, hiša za goste in zunanji vrt, ki ima prostora za sprejetje kar sto oseb. Vsi omenjeni prostori so seveda opremljeni z visoko kvalitetnim pohištvom, ki s svojo vrednostjo bistveno pripomorejo k visoki prodajni cene omenjene vile.

Jen in Ben sta se že pred več kot enim letom podala v iskanje skupnega doma. Čeprav sta si po poročanju ogledala že ogromno število razkošnih hiš, ki bi lahko predstavljale njun skupni dom v prihodnosti, ju očitno nobena od ogledanih nepremičnin ni prepričala v nakup.

Par trenutno živi skupaj s svojimi otroki iz prejšnjih zakonov v eni izmed rezidenc v Beverly Hillsu, ki je v lasti premožnega podjetnika Jamesa Packera. Ta je ocenjena na dobrih 60 milijonov dolarjev, igralca pa zanjo vsak mesec odštejeta zajeten kupček denarja za najemnino. Ta opcija se jima je očitno zdela najboljša možna izbira, vse dokler ne najdeta tiste prave izbire za svoj novi dom.

Čeprav pri slavnih igralcih denar najverjetneje ne igra velike vloge, saj oba veljata za zelo uspešna in premožna posameznika, si kljub temu vendarle obetata, da bi s prodajo pevkinega posestva lahko nekaj zaslužila. Vse do dejanske prodaje pa bosta morala biti zadovoljna v najemniški razkošni vili.

 

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram