• C Novo mesto
  • 22:56
  • Pon, 20.05.2024

Kako prosim!? Blaž in Kristina sta se razšla

Še pred nekaj urami smo pisali, da je druga sezona šova Sanjski moški kot kaže naredila ljubezensko zgodbo potem ko je sanjski Blaž Kričej Režek je v zadnji oddaji podelil zadnjo vrtnico Kristini Miler. Sedaj pa so na 24ur kot strela iz jasnega zapisali da so se žarometi ugasnili, kamere umaknile in nastopilo je obdobje preizkušnje. Zaljubljenca sta se posvetila eden drugemu, a dobrih 14 dni po končanem šovu se je moral Blaž odpraviti na delo na jahti, kjer je prebil dolgo poletje. To pa je terjalo svoj davek, saj Blaž in Kristina nekaj mesecev po posneti finalni oddaji nista več par.

Kristinin zapis po oddaji

»Blaž hvala ti da si me vedno nasmejal in mi vedno pomagal stopit iz cone mojega udobja hvala ti da si mi dokazal da ljubezen na prvi pogled obstaja.Ob vstopu v šov si nisem mislila da bom spoznala takšno osebo kot si ti in preprosto hvala ker si. Zame si vedno dovolj,« je sporočila gledalcem na Instagramu.

Kdo je bil letošnji Sanjski moški?

Blaž Kričej Režek je 23-letni moški, ki je letos v resničnostnem šovu Sanjski moški išče ljubezen. Za njegovo njegovo naklonjenost se je boril šopek srečnih izbrank, ki  njim hodijo na romantične zmenke, divje avanture in glamurozne zabave. Dodajmo, da Blaž obožuje morje ter da je kvalificiran skiper, ki se pripravlja na nadaljevanje študija pomorstva. Redno obiskuje fitnes, trenira boks in se veliko giblje v naravi. Rad se zdravo prehranjuje in meditira. Najraje potuje z barko in tako pozabi na vsakdan sredi betonske prestolnice, v kateri trenutno živi. »Ne vem, kaj je na meni sanjskega. To lažje ocenijo drugi. Se pa ves čas trudim z izboljšavami samega sebe. Prijavil sem se, ker želim najti dekle, s katero bom lahko užival življenje in ki jo bom sprejel v svoj svet. Iščem sorodno dušo, ki poka od energije, se dobro počuti v svoji ženstvenosti in izžareva lepoto. Upam, da jo bom očaral svojo samozavestjo in karizmo,« pa je pred meseci povedal o razlogih za prijavo.

N. D.; Foto: POP TV