• C Novo mesto
  • 05:18
  • Tor, 21.03.2023

Opa, ima Robert Golob novo partnerico? Šlo naj bi za znano estradnico

Predsednika vlade Roberta Goloba so v družbi znane Slovenke, s katero sta očitno dobra prijatelja, ujeli v trgovskem centru s pohištvom in na božičnem koncertu v Vatikanu, ekskluzivno poroča POP TV.  Šlo naj bi za nekdanjo misico Tino Gaber.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Spoznala prek njene sestre Urške, ki je bila sprva njegova asistentka že v podjetju Gen – I, zdaj pa je zaposlena v kabinetu predsednika vlade. Tina je sicer znan obraz slovenske estrade, bivše dekle pevca Jana Plestenjak, mediji pa so namigovali celo na romanco z nekdanjim ministrom Patrikom Vlačičem.

Premier izjav ni dajal, sicer tudi ne govori o svojem zasebnem življenju. Ne v predvolilni kampanji ne ob zmagi na volitvah se člani njegove družine nikoli niso pojavljali ob njegovih nastopih. Tudi predstavniki za stike z javnostmi Gibanja Svoboda so večkrat poudarili, da zasebnosti Roberta Goloba v stranki ne bodo komentirali. Nikoli ni komentiral govoric, da naj bi se s soprogo razšla že pred časom, ki so se pojavljale na nekaterih portalih. V  prednovoletni izdaji Sveta na Kanalu A je razkril le, da živi sam z otroki.

Kaj vam premier želi za novo leto?

Leto, ki je za nami, je bilo leto velikih izzivov, je v novoletni poslanici poudaril premier Golob. Kljub pandemiji covida-19, vojni v Ukrajini in draginji je po njegovih besedah to leto v slovensko družbo prineslo marsikaj pozitivnega. Meni, da je ta vlada v zadnjih šestih mesecih v slovensko družbo vrnila občutek normalnosti.

»Normalnosti, kakršno lahko daje le odprta družba, ki verjame v vladavino prava. Odprta družba, ki stavi na spoštovanje človekovih pravic in dostojanstvo vsakega posameznika. Ravno takšno ozračje pa je tisto, ki omogoča, da sprostimo najboljše v sebi. Da odklenemo vse zmožnosti, združujemo vse svoje vrline v to, da lahko skupnosti pomagamo v boljšo prihodnost,« je dejal v poslanici.

Državljanom je v novem letu zaželel pozitivno energijo in pogum. »V letu 2023 vam vsem želim neizmerne pozitivne energije, s katero boste lahko odklenili svoje zmožnosti ter vrline usmerili v uresničevanje svojih želja in ciljev. Vsem nam pa za leto 2023 želim neizmeren pogum. Pogum, s katerim bomo Slovenijo popeljali v boljšo prihodnost,« je zaključil.

N. D.; Foto: Instagram