• C Novo mesto
  • 04:54
  • Ned, 03.03.2024

Po spletu zaokrožil zelo sporen video Sanjskega Blaža, nekaterim naj bi povzročal travme

Blaž Kričej Režek, poznate ga iz šova Sanjski moški, je na TikToku objavil video, ki je razburil mnoge gledalce.  Čeprav se v oddaji trudi biti nadvse uglajen, vljuden in všečen, mu je ta posnetek najverjetneje ves trud, ki ga je v to vložil, hipoma izničil. Blaž je v videu, o katerem sedaj govori Slovenija, na plišastem medvedku, ki naj bi predstavljal ljubimko, prikazal, kako ga je treba nazivati z “gospod” in ga nežno podrgnil po gobčku, kar je spominjalo na spolno prakso, kjer se eden od ljubimcev podredi drugemu.

Ko je nedavno na svoj Tik Tok profil objavil svoj zadnji video, so se hitro vsuli komentarji in nekateri so dejali, da jim bo posnetek povzročil celo travme. Spet drugi so bili takšni, ki so dejali, da bi bili z veseljem na mestu medvedka. Video so sicer že umaknili s spleta …

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLAŽ KRIČEJ REŽEK (@rezekblaz)

»Nič nisem želel s posnetkom pokazati, zdelo se mi je zabavno in to je vse,« je medijem povedal Kričej Režek, zakaj je posnetek zbrisal, pa ni komentiral.

Kdo je letošnji Sanjski moški?

Blaž Kričej Režek je 23-letni moški, ki letos v resničnostnem šovu Sanjski moški išče ljubezen. Za njegovo njegovo naklonjenost se bori šopek srečnih izbrank, ki  njim hodijo na romantične zmenke, divje avanture in glamurozne zabave. Dodajmo, da Blaž obožuje morje ter da je kvalificiran skiper, ki se pripravlja na nadaljevanje študija pomorstva. Redno obiskuje fitnes, trenira boks in se veliko giblje v naravi. Rad se zdravo prehranjuje in meditira. Najraje potuje z barko in tako pozabi na vsakdan sredi betonske prestolnice, v kateri trenutno živi. »Ne vem, kaj je na meni sanjskega. To lažje ocenijo drugi. Se pa ves čas trudim z izboljšavami samega sebe. Prijavil sem se, ker želim najti dekle, s katero bom lahko užival življenje in ki jo bom sprejel v svoj svet. Iščem sorodno dušo, ki poka od energije, se dobro počuti v svoji ženstvenosti in izžareva lepoto. Upam, da jo bom očaral svojo samozavestjo in karizmo,« pa je pred meseci povedal o razlogih za prijavo.

N. D.; Foto: POP TV