• C Novo mesto
  • 14:23
  • Tor, 30.05.2023

Prihaja Sanjski moški, to so njegove dame! Med njimi tudi ‘seksologinja’

Vas zanima, kakšne so kandidatke, ki se bodo potegovale za naklonjenost novega Sanjskega moškega? Na POP TV nam  pripravljajo romantično dramatične vikende, saj prihaja nova sezona težko pričakovanega šova Sanjski moški. V njej bo tokrat srečo v ljubezni iskal Blaž Kričej Režek. Kot razkriva TV hiša, se obeta veliko zanimivosti in presenečenj, ki vas bodo pustila odprtih ust, nekoliko tudi zaradi tega, ker se je pred kamerami odvilo tudi kar nekaj dramatičnih trenutkov.

Več o dekletih preberite na uradni strani šova.

Razkritih pa je že 17 deklet, ki bodo to jesen s Sanjskim moškim hodile na zmenke, adrenalinske izlete in romantična potovanja pred očmi gledalk in gledalcev. Med bolj zanimivimi nam je padla v oči tekmovalka, ki sliši na ime Maja Grintal. Gre za študentko slovenistiko in sociologije, trenerko košarke in vizažistka, njeno poslanstvo pa je seksologija. »Sanjski moški je zame tisti, ki ti da svojo prisotnost v celoti, ki ti odpre svoje srce in se mu lahko predaš. Ki ti dovoli, da vstopiš v svojo žensko energijo, se nasloniš na njegovo moško energijo, ki ti stoji kot steber v oporo, ob katerem lahko divje plešeš. Vsekakor si želim imeti moškega, ki daje na prvo mesto sebe in svoje dušne cilje – tukaj ne govorim o egoističnih in materialnih ambicijah, ampak o strasti. Moški mora postaviti sebe in svojo strast na prvo mesto – seveda pa ob tem držati ženski prostor, ji dati in odpreti svoje srce ter jo penetrirati – tako z energijo kot s telesom,« je dejalo dekle, za katerega smisel življenja je užitek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Grintal (@pleasuremermaid)

Sanjski Gregor ni našel ljubezni

Kakor koli, resničnostni šov Sanjski moški velja za enega najbolj uspešnih šovov na svetu! Sanjski moški je bil preteklo sezono tridesetletni Gregor Čeglaj, ki je v oddaji poskušal najti ljubezen svojega življenja. Za njegovo srce se je pred kamero borilo kar osemnajst deklet, ki so bila med seboj popolnoma različna, stara med 18 in 39 let. Niti med sanjskim moškim in njegovimi dekleti je povezoval in razpletal priljubljeni voditelj Peter Poles. Gregor je na koncu izbiral med Tjašo Kramarič in Anjo Širovnik ter izbral slednjo, a se njuna ljubezen žal ni obdržala. »Po koncu snemanja sva oba komaj čakala, da greva vsak k sebi domov, si spočijeva in predelava vsa čustva. Naslednji dan pa sva se dobila in se sporazumno odločila, da odideva vsak svojo pot. Ostajava v dobrih odnosih in nimava nikakršnih zamer eden do drugega. Odločitev je bila stoodstotno skupna,« je Anja o koncu ljubezenske pravljice zaupala Sloveniji po koncu šova.

N. D.; Foto: POP TV

qlandiakrsko