• C Novo mesto
  • 20:51
  • Ned, 13.06.2021

Severina je ostala brez sina! To se je zgodilo včeraj po 20. uri

Okrajno sodišče v Zagrebu je v nepravnomočni sodbi včeraj odločilo, da bo otrok hrvaške pevke Severine Kojić (47) in srbskega poslovneža Milana Popovića (54) živel pri očetu. Hrvaško zvezdnico je ta sodba pustila popolnoma osuplo in brez besed, so zapisali v Jutarnjem listu. »Ne vem, kaj naj vam rečem. Tega nisem pričakovala,« je v solzah povedala novinarjem

Nekaj mesecev star incident

»Zadovoljni smo z odločitvijo sodišča, čeprav ta še ni pravnomočna. Upajmo, da se bo mati držala začasnega ukrepa,« je novinarjem hrvaškega portala 24sata povedal Popovićev odvetnik. Oglasili so se tudi Severinini zastopniki, ki nameravajo vložiti pritožbo, včeraj pa so proti Popoviću vložili tudi kazensko ovadbo. Slednja se nanaša na nekaj mesecev star incident, ko je bil deček zadržan v šoli, ker ga takrat mama ni mogla prevzeti, je ponj prišel njen novi mož Igor Kojić – s čimer pa se oče otroka ni strinjal.

Kje bo deček živel?

Kot navaja Jutarnji list, je glasbenica v spremstvu soproga Kojića svojega  sedemletnega sina Aleksandra odpeljala na Popovićev naslov že sinoči kmalu po 20. uri. Čeprav se bo na odločitev sodišča najverjetneje pritožila, ni želela, da bi njenega sina do očetovega naslova pospremila policija ali uslužbenci iz centra za socialne zadeve.

Umazana bitka za sina.

Umazana bitka za sina. Foto: twitter

Še to, za zdaj Severina ni seznanjena niti z informacijo, na katerem naslovu bo deček živel, saj je Popović lastnik več nepremičnin, in če želi, ima vso pravico, da sina iz Zagreba odpelje tudi čez mejo. Znano je, da je poslovnež za otroka v preteklosti že dvakrat pridobil srbski potni list, seveda brez vednosti Severine, čemur je prav tako sledila tožba.

NaDlani.si; Foto: youtube