• C Novo mesto
  • 13:57
  • Sob, 04.02.2023

Slovenski olimpijec povzročil škandal! Objavil golo fotografijo bivše žene, njenemu očetu pustil sporočilo

Fotografijo so kmalu odstranili in njegov profil omejili, a škoda je bila že storjena.

V javnost spet prihajajo škandalozne novice iz slovenske estrade. Naš deskar na snegu Tim-Kevin Ravnjak je namreč z eksplicitno fotografijo na družbenih omrežjih poskrbel za jezo svoje nekdanje žene in bivšega tasta. Ravnjak je namreč na svojem Instagram profilu objavil fotografijo svoje gole bivše žene s popolnoma razgaljenim mednožjem in vidnimi ‘posledicami’ spolnega odnosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TKR (@timkevinravnjak)

Fotografijo so kmalu odstranili in Ravnjakov profil omejili, a škoda je bila že narejena. Fotografijo je pospremilo sporočilo, ki je bilo več kot očitno namenjeno nekdanjemu tastu, torej očetu bivše žene. »Moj Roman, praviš, da me boš popravil. Ampak Nina ima kar dobra jetra,« je zapisal in namigoval na turbulentno življenje, ki ga je živel z bivšo ženo.

Ločitvena vojna olimpijca

Po razhodu para naj bi Ravnjaka jeseni zapustila žena in mu po njegovih navedbah dolgo odrekala stike s hčerko. Izjemoma naj bi mu za svoj rojstni dan dovolila le en stik, o čemer je Tim-Kevin obširno pisal na družbenih omrežjih. Tim-Kevin Ravnjak je dvakratni olimpijec, ki je Slovenijo zastopal na Zimskih olimpijskih igrah 2018 v Pjongčangu in 2014 v Sočiju. Na igrah 2014 je nastopil v disciplini halfpipe in zasedel 8. mesto.

N. D.; Foto: Instagram