• C Novo mesto
  • 16:13
  • Čet, 21.09.2023

Uf, Eve Lune ne boste videli pri Čeglaju, grozila naj bi ji PR-ovka in sanjski Blaž

Eva Luna Mlakar se je v drugi sezoni borila za srce Blaža Kričeja Režka, a je bila v zadnji oddaji ena izmed četverice deklet, ki so se ta vikend poslovile. »Haha … glede na to, da imajo tiste punce, ki so ostale, vse bolj suhe in visoke postave … Ampak mislim, da ni bil to razlog, pač pa da je Blaž že v začetku oddaje vedel, katero punco bo izbral in je bilo samo vprašanje časa, kdaj me pošlje domov,« je za 24 ur razglablajala o razlogih, zakaj meni, da jo je Blaž poslal domov ter dodala da se je bo njem sicer počutila sproščeno in v redu, saj sta se dostikrat tudi nasmejala drug drugemu. Spregovorila pa je tudi o grožnjah po šovu: »Tako ali tako veš, v kaj se spuščaš in da s tem pridejo tudi žaljivi komentarji. Načeloma so to otroci in babice v penziji, ki imajo očitno preveč časa in analizirajo vsako sekundo oddaje, da lahko potem po družabnih omrežjih pišejo žaljive komentarje. Mislim, da to samo da vedeti, koliko je oseba zares zrela. To, da pač dobivam grožnje zaradi ene oddaje, ni več v redu. Vsi delamo napake, eni to izpostavimo javno, drugi pač ne. Se med štirimi stenami dogajajo še marsikatere hujše stvari. Torej, kdo tukaj počne kaj narobe: jaz, ki mam 22 let in sem naredila dramo v šovu, ali oni, ki mi grozijo?«

Ravno grožnje pa naj bi bile krive, da je Eva Luna odpovedala zadnji hip gostovanje pri v youtube talk showu Čeglaj, kjer lanski sanjski moško Gregor  s svojim bratom Urošem spremlja drugo sezono šova Sanjski moški in skupaj komentirata vse dogodke ter večkrat razkrijeta pikantne stvari.  Razlog za to so grožnje, ki jih je dobila. Kot poroča portal tocno.si naj bi poleg PR-ovke POP TV grožnje dobila tudi od sanjskega Blaža.

Seks v šovu

Sicer pa lanskoletni Sanjski moški spet odkrito spregovoril o intimnosti kandidatk, saj med drugim trdi, da sta bili Lara in Arijanna na zadnjem zmenku intimni z letošnjim sanjskim moškim, Blažem. Ko so ugasnile kamere, naj bi šla Lara in Blaž do konca, za kar Gregor trdi, da je izvedel iz zanesljivih virov in da drži 101 odstotno. Dodal je, da Pop TV tega v času šova ne bi smel dovoliti, saj so po njegovem mnenju sodelujoči še zelo mladi.

N. D.; Foto: POP TV