• C Novo mesto
  • 19:54
  • Sob, 10.04.2021

Šok, poglejte, kaj je priljubljeni glasbenik Dejan Krajnc objavil na Instagramu

Le kdo ga ne pozna? Je radijski in televizijski voditelj, pevec, učitelj klarineta in študent glasbene akademije ime pa mu je Dejan Krajnc. Tokrat je svoje oboževalce presenetil s povsem nepričakovano odločitvijo.

»⁣Po skoraj desetih letih zakjučujem eno najlepših poglavji moje glasbene kariere. Zapuščam Poskočne, vendar ostajam na poti, ki mi je bila namenjena.  ⁣ ⁣Edina stalnica v življenju so namreč spremembe in prišel je čas, da tudi sam stopim korak bližje svojim sanjam. Poskočni bodo vedno eno izmed pomembnejših poglavji moje glasbene poti. Z njimi sem spoznal, kaj si v življenju želim, sedaj pa sem pripravljen na novo zgodbo – svojo zgodbo.⁣ Razšli smo se z lepimi in iskrenimi željami za naš jutri in to je vse, kar šteje. Sedaj je čas za nove zmage in nove izzive. ⁣ Ostajam v glasbi. To je moje poslanstvo in to delam s srcem.  ⁣ Zato prihaja DEJAN DOGAJA – moje novo umetniško ime.  ⁣ Zakaj Dejan Dogaja? Ker predstavlja to, kar jaz sem.  ⁣ Enostavno — vedno mi dogaja,« je obelodanil na Instagramu glasbenik, katerega prepoznavni znak je zagotovo skoraj 20 centimetrov visoka irokeza. »Vse dobro ded in naj ti rata! 🔥🔥👏👏 Mislim, itak, da ti bo,« je slog komentarjev pod objavo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Krajnc (@dejan_krajnc)

 

Ne pozabimo omeniti, da so ansambel Poskočni muzikanti  narodnozabavna zasedba, ki je bila ustanovljena leta 2010. Izvajajo narodnozabavno in zabavno glasbo. Najbolj so prepoznavni kot ‘hišni ansambel’ v narodnozabavni oddaji Slovenski pozdrav. Po priljubljenosti jih primerjajo s popularnim ansamblom Modrijani.

NaDlani.si; Foto: youtube