Spot o Challetu Salletu skoraj pol milijona ogledov, policija začela preiskavo

29. jun. 2024, ob 10.04
Posodobljeno pred 25 dnevi
4121
150 SEK

Petrović v posnetku, ki ga je prvi objavil Siol, vse obtožbe zavrača kot neresnične.

LJUBLJANA –
Glasbenik Saša PetroviĆ Challe Salle se je odzval na v četrtek izdano pesem, v kateri mu raper Zlatko med drugim očita intimno zapletanje z mladoletnimi dekleti. „Stvar je šla čez vse meje,“ trdi Challe Salle, ki v posnetku vse obtožbe zavrača kot neresnične.

Challe Salle zaprl račun

“Ne morem komentirati stvari, ki me ne zanimajo in jih ne spremljam. Fokusiram se na svoje delo in družino, imam še nekaj nastopov pred odhodom na dopust in organizacijo poroke. Drugače pa se je moja ekipa že večkrat srečala z lažnimi obtožbami na moj račun in raznimi poskusi kraje identitete in storilci so bili tudi kazensko preganjani. Enako bo v prihodnje, če bo to potrebno,” je za Slovenske novice povedal Challe Sale, ki je zaklenil profil na družbenem omrežju Instagram. Siol pravi, da je to storil zaradi hekerskega napada, s katerim je v nekaj urah dobil več kot 50 tisoč lažnih sledilcev.

Pri Perotu Martiću

Začetek vojne na slovenski glasbeni sceni se je začel, ko je Challe Salle med gostovanjem pri Perotu Martiću pred dobrim mesecem izustil nekaj krepkih na Zlatkov račun. Saša je zatrdil, da je Zlatko da je zahrbten, ob tem se je celo norčeval iz Zlatkove glasbe. Čordić je terjal javno opravičilo v 24 urah. To se ni zgodilo, zato mu je posvetil pesem. Je pa Ćordić dejal, da se mu je želel Challe Sale opravičiti privatno, a Zlatko tega ni sprejel.

Challe Salle je ogorčen, ker gre v pesmi za neposreden napad nanj in na njegovo družino. Poudaril je tudi, da ni v nobenem postopku in da zoper njega ni bila podana nobena prijava. Inštitut 8. marec so dekletom, ki naj bi bile Saletove žrtve, izrazili podporo in ponudili pomoč.  Videospot za komad Klepc Laže si je v enem dnevu sicer ogledalo več kot 300.000 ljudi, do danes skoraj 400.000.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

Hude obtožbe

“Pri sedemnajstih, ko smo s skupnim nastopanjem že zaključili, si mi rekel, da sem dovolj stara, da začnem gledati starejše moške, in me povabil na pijačo. Vse sem vzela v zakup, starša sta mi želela najboljše pri izkoriščanju potenciala. A pozabil si, da punčke odrastejo v ženske in ženske ne ostanemo tiho,” pa je eden od obremenjujočih zapisov za Saleta, ki so se pojavili. “Tudi moja zgodba bo kmalu znana, a zaradi še vedno potekajoče preiskave vse informacije za zdaj ostanejo privat. Hvala Ani za pogum, da javno deli svojo zgodbo. In pa hvala Zlatkotu, ki je v komadu na kratko povzel vse umazanije slovenskega samooklicanega najboljšega raperja,“ pa 24ur.com prinaša še eno od obtožb za Challeta Salleta.

Zakaj ni povedal, Zlatko odgovarja

Nevladna organizacija Združenje za moč, ki se ukvarja s psihosocialnim svetovanjem in zagovorništvom žrtev spolnega nasilja, pa ob tem opozarja, da je vsaka oseba, ki poseduje dokaze o spolni zlorabi nad mladoletnimi, dolžna to nemudoma predati policiji, opozarja N1, za katerega je Zlatko pojasnil, da je videl en tak sporni posnetek in da ni ničesar skrival. Na ljubljanski policijski upravi so za N1 pojasnili, da so na podlagi objavljenih informacij začeli preverjati, ali so se uradno pregonljiva kazniva dejanja zgodila.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: Zajem zaslona FB

4121
150 SEK