• C Novo mesto
  • 17:01
  • Sre, 27.09.2023

Srbi imajo svojo Babo Vango: zdravi bolezni in postavlja diagnoze

Gneča je nepopisna! Kolone avtomobilov se vije do te vasi, ki šteje 190 hiš. Mnogi pa tri noči spijo pred hišo te skrivnostne ženske, čakajoč na seanso.

MIJAJLICA – Kilometrske kolone avtomobilov z vsega Balkana se vsak dan pripeljejo v vas Mijajlica pri Bojniku, pišejo srbski mediji, prednjači pa Informer. Številni prihajajo sem, da bi spoznali Marino. Verjamejo ji, da z bioenergijo zdravi najtežje bolezni.

Gneča je nepopisna! Kolone avtomobilov se vije do te vasi, ki šteje 190 hiš. Mnogi pa tri noči spijo pred hišo te skrivnostne ženske, čakajoč na seanso.

O Marini je znalo sila malo. Stara naj bi bila 40 let, pred 15 leti pa naj bi odkrila svoje nadnaravne moči. Tisti, ki so bili pri njej na pregledu, pravijo, da človeka takoj, ko ga vidi, postavi diagnozo in nato v kratkem času pozdravi.

„Pred Marinino hišo vsak dan v šotorih tabori na stotine, včasih na tisoče ljudi. Pogoj, da jih Marina sprejme, je, da eno noč prespijo pred njeno hišo, veliko pa jih prespi tudi tri ali štiri noči. Zjutraj pride eden od njenih sostanovalcev in ljudem deli številke, kot v banki. Nato po razporedu teh številk vstopijo v Marinino hišo na seanso. Tam jih sprejme v sobi, polni ikon,“ povedo domačini.

„Takoj, ko zagleda moškega, mu Marina pove, kaj mu je. Diagnozo postavlja brez napak. Nato jim predpiše terapijo. Ni ga, da ne bi odkrila njegove bolezni in da ga ne bi pozdravila s svojo bioenergijo. In v zameno ne zahteva ničesar, nima tarife, ampak toliko, kolikor kdo da, pa da. K njej prihajajo ljudje z vsega Balkana. Bolgari jo imajo za novo Vango, prihajajo pa tudi iz Makedonije, Črne gore, Bosne, iz vse Srbije … Pomaga tudi tistim, ki ne pridejo osebno, dovolj je, da prek nekoga pošljejo sliko,“ še dodajajo.

Na spletnih forumih jo imenujejo kar Gospa M.

„Pomagala mi je, postavila me je na noge. Prvič so me nesli k njej, drugič ko sem šla sem že hodila… Nisem verjela, dokler se nisem usedla nasproti nje, dokler ni povedala vsega, kar sta pokazala magnet in skener. Hvala, čudovita ženska,“ je svojo izkušnjo opisala Mara. “Bog naj jo ohrani pri življenju in ji da vso srečo tega sveta … Ozdravila me je od kapi,“ dodaja Saša, spet tretja je hvaležna, ker je luskavica za njo preteklost.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: Zajem zaslona