Srce parajoče, kako je Nenad Periš na facebooku proslavil Matejeve rojstni dan

1
100 SEK

Nenad Periš, oče tragično preminulega Mateja Periša, je ob rojstnem dnevu sina, ki bi včeraj dopolnil 28 let, na svojem Facebooku delil pesem Tedija Spalatoja Moj izgubljeni zaklad. Skrušeni oče je ob pesmi zapisal datum rojstva sina in emocijo srca.

Slovenec, ki je šokiral srbske medije

»Že od prvega dne spremljam iskanje Mateja in berem besedila o njem. Čeprav nikoli nisem iskal pogrešanih z nihalom, sem se odločil, da poiščem tega mladeniča,« je med iskanjem mladeniča začel zgodbo moški, ki je poklical na uredništvo Kurirja iz Slovenije: »Ker nimam zemljevida Beograda, sem uporabil zemljevide z interneta, torej sem na Googlovem zemljevidu vklopil možnost Zemlje. Začel sem s klubom Gotik, kristal me je potegnil v desno, proti savskemu sprehajališču. Prišel sem do mostu, pa ni bilo kaj za pokazati, zato me je odpeljal na Travničko ulico.« Kot pojasnjuje, v tej ulici, blizu neke fakultete, nihalo daje čuden znak. »Pokaže mi, da je Matej tam, v grmovju, na zapuščeni zemlji, za nekaterimi parkiranimi avtomobili. Ne daje mi znakov, da je v vodi, niti na Velikem vojnem otoku, žal pa mi ne daje znaka, da je živ,« zaključuje sogovornik ter ob tem poudarja, da je to storil le iz želje po pomoči. »Čistim čakre in negativno energijo v hišah, nikoli nisem iskal ljudi, želim pa pomagati Mateju, da ga najdemo. Zgodba o njem me je zelo pretresla, mogoče se motim, a menim, da se ne splača preverjati.«

 

Slovenec šokiral srbske medije! Trdi, da mu je kristal pokazal, kje je pogrešani Matej (27)

Mateja iskali že več kot štiri mesece

Truplo so našli štiri mesece in pol po izginotju 27-letnega Splićanca. Matej je izginil v noči z 30. na 31. december. Dobesedno stekel je iz kluba Gothic, tekel po ulicah Beograda, poskušal ustaviti taksi, nato pa se je, kot je razvidno iz posnetkov nadzorne kamere restavracije Savanova, spustil po stopnicah proti Savi. A ni videti, da bi stopil v vodo. Po tem se je začelo veliko iskanje, srbska policija pa je tedne pregledovala Savo in Donavo. Preiskavo so spremljale številne špekulacije, a tudi teorije zarote.

Najboljši robotski sesalnik in zakaj si ga boste želeli

N. D.; Foto: youtube

1
100 SEK