• C Novo mesto
  • 23:01
  • Pon, 25.09.2023

Srhljivka v naši termah, pedofil v vodi masturbiral ob 6-letnici. A to še zdaleč ni vse …

Iz uredništva Sobota.info so prišli do srhljive zgodbe, kateri je bil priča oče 6-letne punčke, ki naj bi bila tarča pedofila.Do napada izprijenega spolnega plenilca naj bi prišlo minulo soboto v znanih pomurskih termah, ko sta se tja odpravila oče in njegova 6-letna hčerka, da bi preživela nekaj prijetnih skupnih trenutkov.

»Na lastne oči naj bi videla, kako je neznan starejši moški najmanj 15 minut opazoval 6-letnico, ji sledil in jo celo skušal na silo zgrabiti, ob tem pa naj bi v vodi tudi masturbiral, pripoveduje potek dogajanja avtor pisma, ki je v tej zgodbi oče zlorabljene punčke,« je dejal oče. Domnevni pedofil naj bi sicer pred tem zapustil bazen in odšel v sosednjega, oče 6-letnice pa je v hipu odšel do reševalcev iz vode, ki naj bi bili s početjem seznanjeni že pred tem, a policije niso poklicali.

Po njegovem posredovanju naj bi le prišla policist in policistka in vzela izjave očeta, 6-letne punčke in štirih prič, ki so potrdile dogajanje. Policija naj bi dogodek obravnavala zgolj kot prekršek.

NaDlani.si; Foto: google