• C Novo mesto
  • 13:51
  • Sre, 18.05.2022

Stopili skupaj in pomagali 10 otrokom

Zbrano računalniško opremo so predali območnemu Rdečemu križu.

TREBNJE – Lions klub Trebnje je Območni organizaciji Rdečega križa Trebnje predal deset kompletov računalniške opreme za družine, ki potrebujejo primernejšo opremo za spremljanje pouka na daljavo. Lions klub Trebnje je tako z donatorji priskrbel računalniško opremo za deset družin v štirih občinah Temeniške in Mirnske doline – v občinah Trebnje, Mirna, Mokronog-Trebelno in Šentrupert.

„Z zbiralno akcijo računalniške opreme smo skupaj z donatorji pomagali desetim družinam iz našega lokalnega okolja in s tem pokrili večino najbolj akutnih potreb, ki so bile zaznane na terenu. Ob tej priložnosti se zahvaljujem članicam in članom Lions kluba Trebnje, Območni organizaciji Rdečega križa Trebnje in seveda vsem donatorjem. Iskrena zahvala gre  Lions klubu Krško, ki je z donacijo prepoznal dober namen naše akcije in pokazal, da v lionizmu skupaj lahko naredimo resnično veliko,“ je v izjavi za javnost povedala predsednica LK Trebnje Bojana Rebolj.

Zbrano računalniško opremo so predali območnemu Rdečemu križu, ki je poskrbel, da so družine, ki so potrebovale tovrstno pomoč za lažje spremljanje pouka na daljavo, opremo prejele in jo tudi že uporabljajo.

 

Lionsi, hvala!

Pripravil: Nadlani.si
Foto: LK Trebnje