• C Novo mesto
  • 17:05
  • Pet, 22.09.2023

To so žrtve morilca, ki je masaker prenašal na Instagramu! Znane zadnje besede njegove žene

Nermin Sulejmanović, trojni morilec iz Gradačca, je danes naredil samomor. To je storil pred policisti po več ur trajajočem begu. Ubil svojo bivšo ženo in še dva človeka. Umor je prenašal v živo na Instagramu. »Ubil sem očeta in sina. Ubil sem žensko in dva sovražnika. Upam, da sem ubil tudi policista,« je dejal v prenosu v živo. Zadnje besede nesrečne ženske, ko so jo vprašali, zakaj ga je prijavila policiji, so bile: »Bala sem se, bala sem se zase in za otroka,« so zapisali v publikaciji.

Dnevni Avaz je izvedel, da je Sulejmanović ubil očeta in sina ter hudo ranil še eno žensko. Gre za ženo in mater umorjenega. Vsi ubiti so bili odrasli. Mladenič je star 23 let. Avaz utdi izve, da je bila ubita Sulejmanovićeva nekdanja žena Nizama Hećimović. Ubita sta tudi Džengiz Onder in Džengiz Denis, oče in sin, turška državljana. Ranjeni so bili policist Husein Kotorić, Nedim Pamuković ter omenjena mati in žena umorjenih.

Moški na posnetku, ki ga je prenašal na družbenem omrežju Instagram, reče uporabnikom, da bodo lahko videli, kako je videti umor v živo. Potem je vzel v roko pištolo in ustrelil žensko v čelo. Na posnetku je mogoče slišati tudi jok otroka v bližini. Moški je na posnetku napovedal še, da bo poleg ženske ubil še dve osebi. Za otroka je dejal, da je dobro in da bo živel brez staršev. Policija motiv storilca še preiskuje. Domnevno naj bi šlo za družinske težave.

Zdravniki se borijo za življenje ženske

Kot poroča Klix.ba, je morilec dobro poznal očeta in sina, ki ju je ubil. »Ena ženska je življenjsko ogrožena. Rojena je letnik 1969. Dobila je strelne rane v predelu trebuha, zaradi česar je bila sprejeta na Kliniko za anesteziologijo in reanimacijo. Je v operacijski dvorani, kjer se zdravniki borijo za njeno življenje, « je za Klix.ba povedal tiskovni predstavnik bolnišnice Eldar Šehić. Po neuradnih informacijah gre za mamo umorjenega 23-letnega mladeniča. Šehić navaja, da je drugi poškodovanec N.P., v UKC pa so ga prepeljali s poškodbami spodnjih okončin, zato so ga hospitalizirali na Kliniki za ortopedijo in travmatologijo. Ni pa v smrtni nevarnosti.

Ranjenega policista pustili v domačo oskrbo

Policist Husein Kotorić je bil po pregledu v bolnišnici odpuščen na domače zdravljenje. Nekateri mediji so objavili informacije, da je Kotorić, na katerega je streljal Sulejmanović, njegova četrta žrtev, a je policija to zanikala.

N. D.; Foto: Facebook