• C Novo mesto
  • 16:55
  • Čet, 21.09.2023

Ta slovenska picerija išče novega najemnika: “A vse se enkrat konča.”

Dosedanji so včeraj, v soboto, obelodanili oglas, da se poslavljajo oz. bi zadevo radi predali nekomu, ki bi to uspešno delal naprej.

NOVO MESTO – Picerija Oljka, novomeška picerija, locirana v Planet Tuš centru, išče novega najemnika. Dosedanji so včeraj, v soboto, obelodanili oglas, da se poslavljajo oz. bi zadevo radi predali nekomu, ki bi to uspešno delal naprej.

„Dragi prijatelji, za nami so zanimiva leta, veliko izzivov (lockdown itd) veliko uspehov, veliko smeha,… mnogo prijateljstev se je spletlo, dobrih pizz pojedlo, odličnih kav spilo,… A vse se enkrat konča in po tehtnem razmisleku smo se odločili, da bomo to naše poglavje v knjigi Oljka zaključili. Zgolj poglavje, ne tudi knjige! Zato iščemo nekoga, ki bi jo pisal dalje. Imaš sanje, ni te strah uresničiti jih in imaš nekaj kapitala? Morda je ravno to odlična priložnost zate. Mi namreč oddamo svoje zaposlene. Za ceno dobrih 5000€ na mesec (plus nekaj žepnine vsak mesec še oni hočejo). Poleg njih dobiš popolnoma brezplačno tudi 150m2 veliko pizzerijo z veliko teraso, ki ima dolgo tradicijo in dobro utečen posel, številne stalne stranke (najboljše stranke na svetu in nemogoče zaposlene,“ so meddrugim zapisali.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: FB Oljka