• C Novo mesto
  • 15:19
  • Sre, 22.09.2021

Ta tekmovalec Kmetije je zaradi heroina pristal v zaporu

Kot kaže, bo nova sezona resničnostnega šova Kmetija polna presenetljivih zgodb in pestrega dogajanja, vsaj po tekmovalcih sodeč. Med tekmovalci je tudi Mariborčan Jan Knez, ki je sicer pevec, z gotovostjo pa lahko trdimo, da je imel do sedaj kar pestro življenje. Če bo samo kanček tega vnesel v šov, smo prepričani, da nam ne bo dolgčas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kmetija (@kmetijapoptv)

V Indiji so mu podtaknili heroin, zaradi česar je 14 dni preživel v zaporu

Ko je dopolnil petdeset let, se je določil, da končno uresniči svoje sanje in popolnoma sam odpotuje v Indijo. Med potovanjem se je veliko naučil, nabral ogromno izkušenj, spoznal celo novo ljubezen, s katero je preživel dober mesec. Seveda pa je doživel tudi nekaj neprijetnih pripetljajev. V nahrbtnik so mu namreč podtaknili heroin, zaradi česar je pristal v indijskem zaporu. Tam je preživel 14 dni, potem pa so ga brez pojasnil izpustili. Pestro, kajne?

Knez je imel sicer težko preteklost, saj ga je huda prometna nesreča pred leti za nekaj časa prikovala na invalidski voziček. Kljub temu, da napovedi niso bile pozitivne, je 56-letnik dokazal svojo trdno voljo, si opomogel tako fizično kot tudi psihično in na novo zaživel. Lahko bi rekli, da ima ta tekmovalec resničnostnega šova zelo pestro preteklost, polno sladko-grenkih izkušenj, zato ne dvomimo, da bo nova sezona Kmetije več kot zanimiva.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Instagram