• C Novo mesto
  • 21:51
  • Čet, 01.06.2023

Tako ženska pokaže, da je ne zanimate

Moški so pogosto lahko povsem brez ideje glede tega, kaj si neka ženska misli o njih, saj imajo mnogo težav z branjem subtilnih znakov, ki jih ženske konstantno oddajajo. Če ste imeli že mnogo dolgočasnih zmenkov, ki niso obrodili sadov, ali pa neprijetnih pogovorov in srečanj, smo za vas pripravili povzetek znakov, ki jih ženske oddajajo, kadar za vas niso zainteresirane. Dobro razmislite, če ste že kdaj naleteli na katero izmed spodnjih situacij.

1. Sporočilo brez sporočila

Lahko jo kličete, pustite sporočilo in ji pišete po družbenih omrežjih, pa vseeno ne dobite odgovora. Če bi se zares želela pogovarjati z vami in ostati v stiku, bi vam zagotovo vrnila klic ali odpisala na sporočilo. Če vas torej dolgo časa ne kontaktira oziroma vam ne odgovori, potem je to eden izmed najbolj očitnih znakov, da za vas ni zainteresirana in se preprosto ne more domisliti bolj prijaznega načina, da bi vam to dopovedala.

2. Konflikt interesov

Seveda je v današnjem svetu povsem normalno, da imamo zelo zaseden urnik, vendar pa naj to nikar ne odvrne pozornosti od njenega razloga za odpoved srečanja z vami. Ocenite kvaliteto njenega izgovora. Če se na primer izgovarja, da mora doma pospraviti kuhinjo ali pa iti po trgovinah, potem se več kot očitno noče srečati z vami in daje vsem drugim dejavnostim prednost pred vami. Zapomnite si, da nihče ni bolj zaposlen od osebe, ki se noče družiti z vami.

3. Brez očesnega stika

Če imata večerjo, plešeta ali pa sta nekje na pijači, če vas ne gleda v oči, potem je ne zanimate. Očesni stik je zelo pomemben in nakazuje na intimnost in čustvenost, zato nikar ne podcenjujte njegove odsotnosti.

4. Prelahek dostop

Če se na rojstnem dnevu, pikniku ali na zabavi večino časa pogovarja z drugimi in vam ne namenja posebne pozornosti, potem zanjo niste nič posebnega in za vas najverjetneje ni zainteresirana. Naj vas torej aktiven pogovor z njo ne zmede, če se z drugimi pogovarja na enak način kot z vami, potem je preprosto zelo odprta oseba, kar pa ne pomeni, da ste ji všeč.

5. Prisotnost drugih

Ni normalno, da se morate boriti za vsako minuto v dnevu, ki jo preživite z njo. Če organizirate večerjo zanjo, ona pa povabi še druge prijatelje, potem je to več kot očiten znak, da ne želi biti sama z vami. Če si ne želi vzeti časa samo za vas, jo raje pozabite in najdite takšno, ki si ga bo vzela.

Pripravil: NaDlani.si

Foto: Unsplash