• C Novo mesto
 • 10:41
 • Sob, 23.09.2023

Tedenski horoskop za vse znake od 26. septembra do 2. oktobra

Tedenski horoskop med 26. septembrom in 2. oktobrom prinaša mlado luno. Vsem nam bi prav prišla ponastavitev, kajne? Mlada luna bo 26. septembra prinesla miren čas za premislek o nadaljnjih željah in ciljih. Tehtnica je še vedno družabna, vse nas pa vodi z uravnoteženostjo in lepoto. Mlada luna nas bo pripravila do tega, da bomo našli stabilnost v stvareh, ki so se nam zdele kaotične ali eksperimentalne. Venera se bo 29. septembra pridružila soncu v znamenju Tehtnice in pokazala naklonjenost določenemu stilu in okusu. S 1. oktobrom bodo stvari postale nekoliko popustljive, saj se bo Venera edinkrat letos postavila nasproti Jupitru. To nas bo spodbudilo k temu, da postavimo užitek na prvo mesto. Kaj pa bo tedenski horoskop prinesel za vaš znak?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Mlada luna bo 26. septembra padla v vaš sektor partnerstva. To pomeni, da je čas za nov začetek pri obveznosti. Lahko da bo šlo za nov romantični začetek ali pa novo partnerstvo na delovnih mestih in drugih projektih. Podpisovali boste pogodbe vseh vrst, saj bo prav zdaj ugoden čas za to. Vstop Venere v Tehtnico s koncem tedna bo pomagal privabiti nekaj visoko kakovostnih virov ljubezni.

 • Citat tedenskega horoskopa: Družite se.

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Mlada luna bo na začetku tedna padla v vaš dnevni sektor, kar za vas pomeni le eno. Čas je za pospravljanje domače pisarne in iskanje nežnejšega poteka samega dela. To bo odlična priložnost za nov začetek fitnes rutine, zdravstvene rutine ali meditacije. Vstop vašega gospodarstvenega planeta Venere v Tehtnico se bo zgodila 29. septembra, pomagala pa vam bo najti več lepote v preprostih stvareh.

 • Citat tedenskega horoskopa: Tecite dalje.
Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Dvojčka, ljubezen je lahko že na obzorju. Mlada luna bo 26. septembra padla v vaš romantični sektor in sektor ustvarjalnosti, kar pomeni le eno. Čas je za vrnitev v zmenkarije, aplikacije, nekaj lenobnih ur ob televiziji, branje knjig ali ponovno igranje kitare. Zadnje čase imate veliko odvečne energije, ki bi jo bilo dobro preusmeriti v umetniški projekt in ne le skupinsko tarnanje.

 • Citat tedenskega horoskopa: Igrajte se.
Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

S pomočjo mlade lune, ki bo 26. septembra padla v vaša sektorja doma in družine, bo pravi čas za organizacijo nečesa. Naj si bo to zabava, vselitev v drugo stanovanje, risanje kuhinje ali začetek projektov. Stvari v vaši karieri se krepijo, prihajajoči teden pa vas bo opomnil na to, da je vaše zasebno življenje prav tako pomembno kot javno, če ne še bolj.

 • Citat tedenskega horoskopa: Korenine poganjajo.
Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Čas je, da se vrnete k jutranjim sprehodom, saj mlada luna pade v vaš sektor komunikacije in dnevnega urnika. Tedenski horoskop pravi, da je zdaj čas, da počistite mapo »Prejeto«, obiščete prijatelje, osvežite svoj koledar in podobne reči. Venera bo 29. septembra vstopila v znamenje tehtnice, s čimer se bo začela sezona lepih enodnevnih izletov in kratkih potovanj po mestu.

 • Citat tedenskega horoskopa: Uživajte v znanem.
Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Lahko da bo na vaš račun padlo nekaj dodatnega denarja. Na začetku tedna bo luna padla v vaš sektor virov. Ker je Merkur nekaj časa še vedno retrograden, ne bo nikoli boljšega časa za pospravljanje omare in ustvarjanje novih projektov. Morda bo sledilo tudi povečanje dohodkov v obliki malih bonusov ali povišice.

 • Citat tedenskega horoskopa: Pridobivajte.
Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Mlada luna je padla v vaše znamenje, kar pomeni, da je čas, da stopite v soj žarometov, ki se mu že tako dolgo izogibate. Če boste ob nastopu mlade lune še vedno občutili izčrpanost in preobremenjenost, potem počakajte. Vaš gospodarstveni planet Venera bo 29. septembra bstopil v vaše znamenje, vi pa se boste ponovno počutili, kot vi. Konec tedna bo idealen za nov izgled, pravi tedenski horoskop.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zasijali boste.
Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Če ste čakali na izgovor, da prekličete svoje načrte in prezimite, potem je to to. Mlada luna pade v vaš sektor nezavestnosti, kar pomeni, da prihaja tedenski horoskop, ko boste mogli reči ne kakršnim koli družbenim obveznostim, ki jim ne želite dajati pozornosti. Preživeljanje časa v naravi, na tečaju meditacije ali plavanje bodo dvignili vaše razpoloženje.

 • Citat tedenskega horoskopa: Uživajte ob odstranitvi.
Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Ker mlada luna pade v vaš sektor prijateljstva, je čas, da vse povabite na zabavo ob spremembi sezone. Tedenski horoskop pravi, da je to tudi odlična priložnost, da se povežete s sodelavci, če ste imeli težave s prebijanjem ledu, odkar ste se v začetku tega leta vrnili v pisarno. Povezave se bodo samo še povečevale, ko sladka Venera 29. septembra vstopi v tehtnico. Kako lahko s svetom delite več sebe?

 • Citat tedenskega horoskopa:Povezujte se.

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Mlada luna pade v vaš sektor javne podobe, kar pomeni, da je čas za nov začetek v vaši karieri. Ne glede na to, ali začenjate novo službo ali samo iščete nov začetek na svojem trenutnem položaju, izkoristite energijo tega tedna, da razjasnite svoje cilje za naprej. Ko se Venera 29. septembra pridruži soncu v znaku Tehtnice, vas prijatelj ali sodelavec prepozna po vašem odličnem vodenju in karizmi. Nadaljujte s tem, kar počnete.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zacveteli boste.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Tokratni tedenski horoskop je ugoden čas, da preberete knjigo, načrtujete potovanje ali si privoščite duševni oddih med brskanjem po internetu, saj mlada luna pade v vaš sektor potovanj in visokošolskega izobraževanja. Če imate večji projekt (kot je diplomska naloga ali predlog knjige), za katerega ste čakali na pravi trenutek za začetek, je zdaj pravi čas. Imate zagon, ki ga potrebujete, da opravite stvari.

 • Citat tedenskega horoskopa: Vedno poskušajte rasti.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Mlada luna pade v vaš sektor skupnih virov, kar pomeni, da je čas, da razčistite nekaj skupnih finančnih in čustvenih dolgov. Ne glede na to, ali zaprošate za hipoteko, odhajate na terapijo ali končno imate čustvena srečanja s prijateljem, bo stres, ki ga čutite zdaj, pozneje povzročil katarzo. Venera vstopi v tehtnico 29. septembra, kar predstavlja obdobje srečnih finančnih prelomov in veliko radodarnosti prijateljev in ljubljenih.

 • Citat tedenskega horoskopa: Odstranite, kar vas obtežuje.
Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com