• C Novo mesto
 • 14:30
 • Tor, 30.05.2023

Tedenski horoskop za vse znake od 21. do 27. novembra

Tedenski horoskop med 21. in 27. novembrom je še zadnji tedenski horoskop leta, ki zajema zgolj mesec november. Pri naslednjem bomo vstopili že v zadnji mesec tedna, pred tem pa preverili, kaj ima za nas predzadnji teden novembra.

Dobrodošli v sezoni Strelca! Sonce se bo v znamenje Strelca premaknilo z 22. novembrom. Čeprav je prehod iz skrivnostnega Škorpijona v divjega Strelca vedno dobrodošel, je letos še bolj cenjen kot običajno. Astrološko vreme tega tedna nam bo naklonjeno, kolikor se bo le dalo. Nova luna v Strelcu 23. novembra je ugodna, saj Jupiter svoje postaje usmeri prav na ta dan. Projekti in načrti, ki so bili odloženi od konca julija, dobivajo zagon. Končno nam bo uspelo. Kljub na splošno izboljšanim vibracijam pa se retrogradni Mars spet ujame z meglenim Neptunom, kar pripelje zmedo, preobremenjenost in negotovost, ki smo jo čutili ves mesec, na še en nelagoden vrh. Ta vpliv bo ostal v veljavi do začetka naslednjega leta, zato je najbolje, da počasi zajahate val in ne pozabite, da so tesnobe in skrbi, ki jih čutite, verjetno začasne. Kaj torej za vaš znak prinaša tedenski horoskop?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Vaše potovanje v tem času leta bo že skoraj sumljivo enostavno, saj je ugodna nova luna v Strelcu 23. dne novembra odlična podpora za dolga potovanja. Če preskočite počitnice z družino, da bi se zleknili in delali na projektih, vam ta luna ponuja tudi priložnost, da se povežete z osebami, se poglobite v duhovnost in raziščete priložnosti za izobraževanje. Kako si boste vse to privoščili, je resda še vprašanje, a vsaj ta teden se osredotočite na vizijo.

 • Citat tedenskega horoskopa: Napredujte.
Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Nova luna v Strelcu bo 23. novembra padla v vaš sektor skupnih virov. Mlade lune zagotavljajo nov začetek, ta pa je namenjena čiščenju dolgov in sprostitvi prtljage, ki jo nosite. Letos ste šli skozi marsikaj in ta teden je sporočilo, da vam tega bremena ni potrebno nositi samim. Ob kaotičnem črnem petku, ki se napoveduje, bo čas za sprostitev in pogovore, ki bodo zakrpali luknje.

 • Citat tedenskega horoskopa: Sprostite se.
Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Ta teden prinaša veliko razburljivih dogodkov v vašem poklicnem in zasebnem življenju. Mlada luna v Strelcu 23. novembra pade v vaš sektor partnerstva, kar pomeni začetek novega obdobja za poslovna ali romantična razmerja. Ne glede na to, ali boste domov pripeljali svoje zmenke ali pa se pripravljali na uvedbo nove ponudbe za svoje stranke, so živci že načeti. Kljub temu pa lahko veliko pridobite s povezovanjem.

 • Citat tedenskega horoskopa: Družite se.
Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Kar vas bo ob kaosu črnega petka ohranilo prizemljene, je zdrava rutina – naj si bo to 10 minut vadbe zjutraj, hiter tek popoldne ali večerno branje. Tu ne gre za sledenje načrtu naključnega spletnega vplivneža ali za to, kar deluje za vaše prijatelje, temveč za to, kaj deluje za vas. Mlada luna v Strelcu, ki prihaja s 23. novembrom, je priložnost, da se posvetite navadam, ki ustrezajo vašemu življenju.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zavežite se.
Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Prav vam bo prišlo malo zabave, Levi. Na vašo srečo bo po vsej službeni in družinski drami, ki ste jo doživljali ta mesec, mlada luna v Strelcu 23. priložnost za nov začetek v vašem ustvarjalnem in romantičnem življenju. Ta konec tedna je namenjen povezovanju s svojim notranjim otrokom (ali pa kar najstnikom), preživljanju časa s svojimi otroki ali celo dogovoru o zmenku s starim fantom iz domačega kraja. Nikar pa ne pozabite, da je Črni petek.

 • Citat tedenskega horoskopa: Igrajte se.
Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Ne glede na to, ali boste obiskali družino ali pa pridejo oni k vam, je mlada luna s 23. novembrom nov začetek za vse stvari doma in okoli družine. Če imate težave s svojo družino, je to lahko tudi ugoden trenutek, da se za podporo zanesete na partnerja ali najboljše prijatelje. Ni treba, da temelje svojega življenja zgradite povsem sami. Kdo bi bil tisti, ki se vam bo pridružil v vašem najbolj svetem prostoru?

 • Citat tedenskega horoskopa: Najdite svoje zavetje.
Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Dolgo ste bili v vlogi posrednika v družinskih prepirih, toda letošnje leto je za vas bolj lahkotno. Telefonski klic z vašo mamo v tedenskem horoskopu potrdi, da se je spomnila na vas in vaše želje. Mlada luna v Strelcu bo s 23. novembrom vdihnila novo življenje v vašo komunikacijo, pisanje in odnose z bližnjimi prijatelji in družino.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zakorakajte naprej.
Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Čeprav se bo ta teden grenko sladko posloviti od rojstnodnevne sezone, se sončni premik v Strelca z 22. novembrom res zdi kot nov začetek. Ko se boste s koncem tedna odpravljali domov, boste navdušeni nad tem, da si boste lahko privoščili nekaj časa za sprostitev in razvajanje. Mlada luna v Strelcu 23. novembra je odličen dan za vas, da si privoščite prepotrebno maloprodajno terapijo – zgodnje črno petkovo nakupovanje morda?

 • Citat tedenskega horoskopa: Privoščite si malo lenarjenja.
Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Iz teme na svetlobo! Sezona Škorpijona je za Strelce vedno nekoliko naporna, saj lahko zadnjih nekaj tednov pred vašim rojstnim dnem postane precej eksistencialnih. Toda zdaj se začenja vaša sezona in mlada luna v vašem znamenju 23. novembra je dah svežega zraka za vašo podobo in identiteto. Črni petek konec tedna je odličen izgovor, da se razvajate – privoščite si nekaj ponudb za črni petek in si privoščite penečo kopel! Naj bodo stvari čudovite!

 • Citat tedenskega horoskopa: Zažarite.
Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Če se vaši potovalni načrti ne sestavljajo zlahka ali če pridete domov v kaotično razdejanje, poskusite preskočiti družinsko dramo in si raje vzemite čas zase. Mlada luna v Strelcu 23. novembra pade v vaš nezavedni sektor in ponuja čudovit trenutek, da si baterije napolnite pod svojimi pogoji. Nekaj tako preprostega, kot je sprehod v naravo ali izlet v vašo najljubšo kavarno, vam bo pomagal pri ponastavitvi ciljevi.

 • Citat tedenskega horoskopa: Spočijte se.
Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Seveda ste znani kot najbolj humanitarno znamenje horoskopa in tokratni tedenski horoskop je še posebej čudovit čas, da se vključite v prostovoljno delo! Mlada luna v Strelcu 23 novembra. ponuja priložnost, da osvežite svojo zavezanost prijateljem in skupnostnim projektom. To je tudi odličen teden, da podprete prijateljev nastop ali vidite eno od svojih najljubših skupin na turneji. Čas je, da se uskladite s tistimi, ki delijo vašo vizijo in sanje.

 • Citat tedenskega horoskopa: Delite želje in vizijo.
Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Za vas je to vedno najbolj obremenjen čas v letu, ko je govora o službi. Ne glede na to, ali začenjate razprodajo prav na črni petek ali pa ste sredi zadnjih razgovorov za vašo sanjsko službo, je mlada luna v Strelcu 23. novembra osvežujoč trenutek za vašo kariero in javno podobo. Čeprav bi vašo družino morda jezilo, da ste obtičali v siju zaslona prenosnega računalnika, se jim boste lahko oddolžili v prazničnem decembru.

 • Citat tedenskega horoskopa: Dvignite se.
Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com