• C Novo mesto
 • 18:50
 • Sob, 04.02.2023

Tedenski horoskop za vse znake od 28. novembra do 4. decembra

Tu je nov tedenski horoskop, ki prinaša konec novembra 2022 in začetek decembra 2022. Nekatere stvari se ta teden združijo lažje, kot je bilo pričakovano, medtem ko se druge stvari preprosto podrejo. Smo na polovici retrogradnega Marsa, kar prinaša napete trenutke za komunikacijo in odnose vseh vrst. Prehod skozi tranzit na kolektivni ravni je velik izziv. Čeprav se Merkur in Mars povezujeta s stabilizirajočim se Saturnom, kar prinaša nekaj trdnih prebojev, se Merkur prav tako ujema z meglenim Neptunom na prvi dan decembra, kar vodi v nesporazume in zmedo. Previdno izbirajte besede ali pa tvegajte, da boste koga prizadeli. Kaj za vaš znak prinaša tedenski horoskop?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Konec je obdobja Črnega petka in počutite se neverjetno glede svojega družabnega življenja v decembru. Še nikoli niste bili tako priljubljeni, a kljub temu se ne morete znebiti občutka, da zaostajate v svojih ambicijah in nimate pojma, kaj dejansko počnete s svojim življenjem. Dajte si prostor za ustvarjalnost. Meditirajte. zapišite svoje sanje in jih skušajte uresničiti. Vaš naslednji korak je verjetno že v vaši podzavesti.

 • Citat tedenskega horoskopa: Sprejmite novosti.

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Zdaj, ko ste večino nakupov opravili z nekaj neverjetnimi ponudbami za črni petek, se počutite veliko manj panično kot prejšnji teden, ko ste razmišljali, če si boste lahko privoščili vsa ta darila. Olajšanje je lahko dvorezen meč, saj se morate zdaj soočiti z drugimi dolgovi, ki vam visijo nad glavo. Prvi korak je načrtovanje sestanka s finančnim svetovalcem ali prijateljem, ki je dober s številkami.

 • Citat tedenskega horoskopa: Sestavite proračun.
Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Po razgibanem, a zabavnem vikendu se počutite bolj samozavestne v svoji dolgoročni viziji, kot pa ste se prej v celem letu. Čeprav še ne živite svojega sanjskega življenja, veste, katere korake morate storiti, da pridete tja. Še vedno imate opravka s težavnimi strankami, zamudami na računih ali napetostmi s partnerjem. Zahtevanega bo kar nekaj truda, da se vrnete na isto stran.

 • Citat tedenskega horoskopa: S tveganjem lahko pridobite.
Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

V zadnjem tednui ste preživeli več časa sami, kot bi si običajno želeli, vendar ste lahko zaradi tega tudi pospravljali in odložili nekaj metaforične prtljage.Čeprav ste nekoliko osamljeni, se stvari zdijo lažje. Ta teden vas bo potegnil nazaj v trud, saj se morate soočiti s krizo v službi ali s hišnim ljubljenčkom, ki vas vrne nazaj v resničnost. Kako ohraniti mirnost, ko so stvari tako natrpane?

 • Citat tedenskega horoskopa: Vse je v pozornosti.
Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Ko odidete v december, čutite tako veliko olajšanje, kot da bi se vaš partner razumel z vašimi prijatelji, ko ste ga tako dolgo predstavljali. Kar zadeva delo, se vse mreženje, ki ste ga počeli, obrestuje in tako boste dobili kar nekaj vznemirljivih novih strank in ponudb. Kljub temu morate še vedno žrtvovati del svoje zabave, da bi bili vsi ostali srečni. Dajte si čas, da naredite nekaj, kar je v veselje samo vam. Zaslužite si.

 • Citat tedenskega horoskopa: Posladkajte se.
Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Ta teden se bo v službi veliko dogajalo, a iskreno povedano boste povsem navdušeni, da se ukvarjate s stvarmi, ki jih imate radi. Vse bo polnilo vašo skodelico, od poslovnih sestankov do načrtovanja skupnega prazničnega dogodka do prevoza vaših otrok na vse vrste dejavnosti. Kljub temu morate še vedno prebroditi družinsko dramo s starši ali brati in sestrami, ki se je razgrela v zadnjem času. Čas je, da damo vse na mizo.

 • Citat tedenskega horoskopa: Postavite temelje.

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Po nekaj burnih mesecih se končno zdi, da se vaše velike sanje ujemajo z vašimi željami. Pripravljeni ste, da svojo naslednjo odlično idejo predstavite svetu! Kljub temu imate še vedno kar nekaj podrobnosti, ki jih morate zgladiti in urediti. Ustanavljate podjetje, vendar vas skrbi obvladovanje povpraševanja, ali začenjate podiplomsko šolo in vas skrbi, ali boste dohajali svoje naloge? Namesto da se preobremenjujete, začnite s tistimi nalogami, ki jih lahko nadzorujete.

 • Citat tedenskega horoskopa: Ustvarite svojo rutino.
Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Čas, preživet z družino je lahko pogosto dramska igra v treh dejanjih, toda nazadnje vam je uspelo umiriti živce in izpustiti nekaj kletvic. Hvaležni ste, da ste preživeli intenzivnost in ste zdaj mirno na poti k ozdravitvi. V novem tedenskem horoskopu se boste spraševali, kako naj napredujete, ne da bi mi vse to viselo nad glavo? Kdo ste brez tega sramu? Privoščite si nekaj lepega. Prišli ste daleč.

 • Citat tedenskega horoskopa: Dobro vam gre.
Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Vaš prvi črni petek z novim partnerjem je potekal gladko, kot je le mogoče.Toda zdaj ste izčrpani. Nastopila je vaša sezona! Tako ste bili ujeti v potrebe drugih, da ste opustili skrb zase. Videti dobro ne pomeni vedno dobro počutiti se. Vzemite si nekaj časa zase in razmislite, kako si lahko posvetite več ljubeče pozornosti.

 • Citat tedenskega horoskopa: Potopite se vase.

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Prvič po dolgem času se vam bo zdelo, da ste za svoje trdo delo dejansko plačani. Toda ne morete si kaj, da se ne bi otresli občutka, da si nikoli ne boste smeli vzeti pravega oddiha. Ta tedenski horoskop bo namenjen iskanju časa v vašem dnevnem urniku, da se odklopite. Ni vam treba vedno biti produktivna oseba. Včasih je treba le strmeti tja nekam proti cilju in zdrsniti v praznino.

 • Citat tedenskega horoskopa: Izpustite.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Pred decembrom se počutite tako osveženi. V zadnjem tednu ste se zabavali z najdražjimi, še posebej z otroki. Toda zdaj bo čas, da zapustite varen ovoj svoje družine in se vrnete v delo. Vzpostavljanje vezi s sodelavci je bilo velik izziv, vendar bo to vedno vredno truda, še posebej, ko začnete slediti bolj izpopolnjenim ciljem v karieri.

 • Citat tedenskega horoskopa: Rastite.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Samostojno preživljanje vikenda se je na koncu izkazalo bolj za krepitev kot osamljenost. Zdaj se boste spet vrnili k poslu – tekli boste med opravki, prazničnimi zabavami in družinskimi obveznostmi. Ste pod stresom zaradi ravnovesja med poklicnim in zasebnim življenjem? Vaša naloga v naslednjih nekaj tednih je, da si vzamete enak čas za oboje. Začnite z določitvijo rokov v službi, da bodo vsi vedeli, kaj lahko pričakujejo od vas. Od tam pa naprej.

 • Citat tedenskega horoskopa: Prioritizirajte.
Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com