• C Novo mesto
 • 02:12
 • Pet, 01.07.2022

Tedenski horoskop za vse znake od 20. do 26. junija

poletni festival

Tedenski horoskop med 20. in 26. junijem prinaša prvi poletni dan in premik Sonca v znak Raka. Prihajajoči teden bo poln sanjarjenja in kreativnosti. Čudovit »vajb« bo preveval tokratni tedenski horoskop, ki se mu bodo pridružila številna praznovanja. Venera se bo 22. junija premaknila v znak klepetavih Dvojčkov. To bo pomenilo, da bo vsak sestanek, zmenek ali dogodek, poln veselja in intelektualnih pogovorov. Kaj za vaš znak prinaša tedenski horoskop?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Za vaš znak je prihajajoče obdobje poletja vedno dobrodošlo. Zadnjih nekaj tednov je bilo napolnjenih s projekti in aktivnostmi, še vedno pa imate polne roke dela. Čeprav ste dobesedno izčrpani, si želite družbenih povezav in pogovorov, za kar obstaja le en odgovor. Kaj ko bi povabili svojo družbo na prelep večer sprostitve in se tudi sami sprostili?

 • Citat tedenskega horoskopa: Umirite se.
Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Prihajajoče obdobje Raka z začetkom tedna bo za vas pomenilo prihod hvaležnosti za vse reči, ki jih imate v svojem življenju. Tedenski horoskop svetuje, naj bodo vaši prihajajoči dnevi napolnjeni s sprehodi v naravi, kratkimi izleti v hribe in pogovorov s prijatelji. Vaš vladarski planet Venera se premakne v znak Dvojčka in vaš sektor virov. Zaslužite si nekaj novih reči, zato je čas za malo mero zapravljanja zase.

 • Citat tedenskega horoskopa: Hvaležni ste za svoje življenje.
Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Čeprav se vaša sezona zaključuje, se v vaš znak premika Venera, ki je planet ljubezni in lepote. To se bo zgodilo že na začetku tedna in vas napolnilo s samozavestjo. Ta vnos poguma in samozavesti uporabite za izbiro nove podobe za poletne dneve, spremenite stil frizure ali pa si privoščite regeneracijsko masažo v vašem najljubšem salonu.

 • Citat tedenskega horoskopa: Prelepi ste navznoter in zunaj,
Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Uživajte v svojem obdobju, Raki. Sonce bo vstopilo v vaš znak z začetkom tedna in čeprav boste želeli zaživeti na visoki nogi, si raje privoščite nekaj počitka in relaksacije. Vaši prijatelji načrtujejo veliko zabavo, vaši sodelavci pa imajo na zalogi kar nekaj različnih projektov, a vaše srce naj bo drugje. Če ste si zaželeli malo oddiha, si ga v tokratnem tednu privoščite.

 • Citat tedenskega horoskopa: Ko imate vse, ne potrebujete še več.
Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Začenja se sezona poletja in obdobje v znamenju Raka. To je čas za introspektivo in pregled vaših uspehov do danes. Prijatelji vas bodo vabili na zabave, a vas veliko bolj mika preprost in miren počitek. A počitek sam od sebe morda ne bo dovolj in si boste morali splanirati še nekaj nežnih aktivnosti. To vas bo pripravilo na vroče poletje in preprečilo slabo formo pred zabavami v naslednjih tednih.

 • Citat tedenskega horoskopa: Pomembne reči se zgodijo v ozadju.
Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Sonce se premakne v znak Raka že na začetku tedna in prižge vaše sektorje povezovanje, družbe in javne podobe. Že dolgo je pritisk na vas, saj se od vas pričakuje delo na najvišjem nivoju. Veliko pritiska je na vas tudi v zasebnem življenju, a bo to še nekoliko počakalo. V ospredju naj bo vaša visoka raven zanimanja za sodelovanja in povezave. Premislite, koga želite imeti v svoji ekipi?

 • Citat tedenskega horoskopa: Moč je v sodelovanju.
Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Sezona Raka se začenja z začetkom poletja in s tem prinaša obdobje, ko se vam bo zdelo, da ste najbolj vidni in izpopolnjeni. Naslednjih nekaj tednov bo zelo uspešnih in produktivnih, ne glede na to, kaj imate v mislih. Se vzpenjate po službeni lestvici? Se pripravljate na starševstvo? Imate v načrtu pomemben sestanek? Venera se bo 22. junija premaknila v znak Dvojčka in v vaš sektorj potovanja, kar bo v vas zbudilo željo po tujini.

 • Citat tedenskega horoskopa: Vaš čar je nalezljiv.
Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Poletje se začenja s premikom Sonca v znak Raka in v vaš sektor potovanja. Želite potovati in ta želja bo počasi zrasla v obup, če se ji ne boste nekoliko uprlo. Istočasno bo Venera vstopila v znamenje Dvojčka in vaš sektor virov. To bo pomenilo, da se boste pogovorili s svojo boljšo polovico in ugotovili, da si oba zaslužita počitnice. Kako bi čim prej odšli na potovanje, brez da bi žrtvovali druge aspekte življenja?

 • Citat tedenskega horoskopa: Vaše veselje je vredno zapravljanja.
Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Komunikacijski planet Merkur se poveže z Jupitrom še zadnjič v tem letu na začetku tedna. Pogovori o romanci in partnerstvu, ki so se pričeki v aprilu in maju, so ponovno na mizi. Čeprav ste imeli svoje dvome, se zdaj zdi, da bi lahko uspelo! Tedenski horoskop vam svetuje, da se ne izogibajte svojih strahov in skrbi. Ljubezen potrebuje iskrenost. Venera se bo v tem tednu premaknila v vaš sektor ljubezni in še dodala tej ideji.

 • Citat tedenskega horoskopa:Izberite, kar vam ugaja.
Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Sezona Raka se začenja z začetkom tedna in prinaša praznovanje vaših najbližjih razmerij v življenju. To je čas v letu, ko boste blesteli kot del ekipe in kot ekipa sama, če ste že del para, delovne skupine, načrtovalne ekipe ali katere druge. Venera bo 22. junija vstopila v vaš sektor truda in vas navdihnila, da najdete veselje v vsakodnevni rutini. Cenite lepoto, ki vas obdaja.

 • Citat tedenskega horoskopa: Življenje zgradite na ljubezni in lepoti.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Tedenski horoskop prihaja z najboljšim časom v letu, da sprejmete visoko raven discipline in rutino. Za bolje organiziran prosti čas, kvalitetnejše projekte, izpopolnjeno fitnes rutino ali več časa za družino in prijatelje. Zdaj prihaja čas, v katerem se naučite ljubiti svojo novo rutino. Venera bo v znak Dvojčka vstopila z 22. junijem in istočasno v vaš sektor romance. Flirtanje, kreativnost in dobra volja prihajajo v vaše življenje.

 • Citat tedenskega horoskopa: Počnite, kar ljubite.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Polni boste entuziazma in navdiha, saj bo Sonce vstopilo v znak Raka in vaš sektoru užitka. Kdaj? Na začetku tedna, kar na prvo mesto postavi kreativnost in občutek življenja v trenutku. Prepustite se romantiki, ki vas bo obdala v tem tednu. V kolikor imate otroke, si privoščite nekaj prečudovitih dni z njimi, saj bo šole kmalu konec. To vam bo pomagalo pri najdbi lastne sreče, saj boste spet našli otroka v sebi.

 • Citat tedenskega horoskopa: Užitek je vaša glavna prioriteta.
Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com

odpravi dioptrijo