• C Novo mesto
 • 16:28
 • Sob, 04.02.2023

Tedenski horoskop za vse znake od 23. do 29. januarja

Mlada luna v Vodnarju je 21. januarja ponudila nov začetek v delu našega življenja, ki je bil v zadnjih nekaj letih pod velikim stresom. Ta teden pa lahko preizkusimo, kako močne temelje imamo, preden si zastavimo nove cilje. Uran – planet sprememb in preobratov – pretresa status quo in nas prisili, da razmišljamo drugače. Venera se sreča s Saturnom. Če pogledamo bolj optimistično, se 24. januarja sonce poveže s srečnim Jupitrom – to je točka, na kateri ocenimo, kako daleč smo prišli od tega časa lani. Venera dva dni kasneje vstopi v znamenje Ribi – znamenje vzvišenosti planeta ljubezni. Venera je v tem znaku idealist, tako romantičen kot intenziven. Kaj za vaš znak napoveduje tedenski horoskop?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Vaše družabno življenje se krepi, vendar se najverjetneje trudite tudi v odnosih, ki vam ne služijo več. Večerja s prijatelji 23. januarja vodi do neprijetnega pogovora o razdelitvi računa, tako da boste plačali več, kot je vaš delež. Čez vikend si vzemite nekaj časa za počitek. Ne glede na to, ali meditirate ali uživate v knjigi, je mir v samoti.

 • Citat tedenskega horoskopa: Odmaknite se.

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Kar ste mislili, da bi lahko bil napet sestanek s šefom, vodi do nepričakovanega napredovanja. Toda preden se strinjate, da boste prevzeli večjo odgovornost, se prepričajte, da se plačilo ujema z vašo novo vlogo. Nato bo 26. januarja dne vaš vladajoči planet Venera vstopil v vaš sektor prijateljstva in prinesel veliko spodbudo vašemu družabnemu življenju. Praznujte s prijatelji! Prepustite se! Zabavajte se!

 • Citat tedenskega horoskopa:  Povejte svojo vrednost.

Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Razodetje na terapiji vas iztrga iz zagate. Ne gre za to, da se niste dovolj trudili, temveč za to, da rezultat ni bil pod vašim nadzorom. Ko 26. januarja Venera vstopi v vaš sektor kariere in vam da spodbudo v javnosti, bo nekaj sprememb prispelo pravočasno.. Če imate kaj za napovedati, bo ta vikend pravi čas za to.

 • Citat tedenskega horoskopa: Vzemite si, kar vam pripada.

Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Zadnjih nekaj mesecev ste oklevali, da bi prosili za podporo, toda zdaj ste prijetno presenečeni nad pripravljenostjo prijatelja, da vam pomaga. Čeprav še vedno obstaja nekaj vprašanj o tem, kako si boste privoščili uresničitev svojih velikih sanj, zdaj vsaj veste, da ekipa navija za vas na vsakem koraku. Prav tako bodite pozorni tudi na nagrado.

 • Citat tedenskega horoskopa: Cenite ljubljene.

Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Na začetku tega meseca je v vaše življenje vstopila posebna oseba in ujeli ste se v strast ognjevite romance. Ko pa se Venera v tem tedenskem horoskopu poveže s Saturnom, se zaveste, da tega ni mogoče obravnavati kot katero drugo afero. Čas je, da se zavežete stvari ali pa odidete. Izbira slednjega se lahko zdi srce parajoča, vendar ne bi smeli ostati z nekom, ki ni povsem prepričan v vašo celotno vizijo. Zakaj si enkrat sami ne izberete svoje avanture?

 • Citat tedenskega horoskopa: Odločite se.

Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Mlada luna vas je prosila, da določite cilje za delo, zdravje in rutino. Toda ta tedenski horoskop v klepet vstopi nova simpatija. Venera vstopi v znamenje Ribe in vaš partnerski sektor 26. januarja, kar prinese dodatno sladkost v vaše odnose. Morda ne gre za to, da bi zmenki odvračali pozornost od dela, morda gre le za to, da morate najti boljše ravnovesje med obema.

 • Citat tedenskega horoskopa: Ravnovesje.

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Ta teden je za vas mali tobogan, tehtnice. Kar naj bi bil preprost prvi zmenek, se spremeni v 48-urno čakanje na odgovor. Nameravali ste ostati ležerni, vendar se najverjetneje zaljubljate v življenje! Nato se 26. januarja vaš vladajoči planet Venera premakne v znamenje Ribe, kar vas spodbudi, da še bolj opazujete okolico. Prepričajte se, da je vaš vsak dan v redu, preden padete še globlje.

 • Citat tedenskega horoskopa: Odprite se.

Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Avgusta je prišlo do velikega pretresa v vaših odnosih, zaradi katerega ste se hudo zapletli, ta teden pa vidite, zakaj je bilo vse to le del procesa. Venera vstopi v znak Ribi in v vaš romantični sektor s 26. januarjem. S tem se začne novo obdobje za vaše zmenke in ustvarjalno življenje. Imejte odprte možnosti za partnerje, ki niso vaš običajni tip. Pred vami so romantične dogodivščine!

 • Citat tedenskega horoskopa: Srce bo norelo.

Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Ta tedenski horoskop je za vas vrnitev domov, Strelci. Poskusite upočasniti tempo in vpijati veselje v svojih vsakodnevnih opravkih in rutini. Celo delovni sestanki, ki so običajno dolgočasni, se zdijo zabavni. Namesto da vas nenehno za tisto, česar nimate, naredite pregled tega, kar že imate. Poskrbeti za prijeten prostor za počitek in umik, kar se vam bo obrestovalo, ko bodo stvari spet nasičene.

 • Citat tedenskega horoskopa: Upočasnite se.

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Ljubezen ali ustvarjalni projekt, ki je iztiril avgusta, je ta teden nenadoma spet na mizi. Čez poletje še niste bili povsem pripravljeni na prejem blagoslovov. Zdaj ste pripravljeni še malo tvegati, da bi se zabavali. Morda se boste želeli odpraviti tudi na spontan enodnevni izlet 26. januarja, ko se Venera premakne v znamenje Ribi in v vaš lokalni potovalni sektor. Toliko stvari lahko raziščete na lastnem dvorišču, če se tega lotite.

 • Citat tedenskega horoskopa: Razpustite se.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Mlada luna prejšnjega tedna v vašem znamenju vas je popolnoma navdušila nad samooskrbo. Ker se Uranove postaje usmerjajo v vaš domači sektor z začetkom tedna, se morate odpovedati delčku tega »časa zase«, da se spopadete z družinsko dramo ali pretresi v vaši življenjski situaciji. Ta občutek nenehnega pritiska ne bo trajal večno, v tem času pa si privoščite priboljšek, da ga boste zdržali. Super vam gre.

 • Citat tedenskega horoskopa: Trdni temelji.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Venera se premakne v vaše znamenje 26. januarja, zaradi česar bo naslednjih nekaj tednov za vas odličnih. Če ste razmišljali o barvanju las, nadgradnji svoje delovne garderobe ali pa bi želeli ponovno oceniti svojo rutino, boste zdaj dosegli najboljše rezultate. Privoščite si nego obraza ali masažo in se posvetite ohranjanju zdrave prehrane. Vaš cilj je jasen: Želite se počutiti dobro tako znotraj kot zunaj.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zdravje je na prvem mestu.

Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com