• C Novo mesto
 • 14:19
 • Čet, 22.02.2024

Tedenski horoskop za vse znake od 30. januarja do 5. februarja

Še vedno je sezona Vodnarja in v tem tednu bo zagotovo prisotnega nekaj vzdušja velikih, a nadvse norih znanstvenikov. Čaše so polne, mi pa vsi skupaj sredi velikega eksperimenta poganjamo adrenalin po svojih žilah. Ne pozabite, da zagotovo obstaja nekaj takega, kot je srečna nesreča. Najboljše ideje pogosto izvirajo iz nenadnega izbruha navdiha. Kaj bo za vaš znak prinesel tedenski horoskop med 30. januarjem in 5. februarjem?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Velik del vašega tedna preživite v podivjani meglici. Dokončujete načrt in opravljate opravke za veliko večerjo, ki jo načrtujete že vse od lanskega leta. Poskusite odložiti vse skrbi, ki jih imate glede negotovih prijateljev, ki se bodo zabavali na praznovanjih. Vedno ste dosegljivi svojim najljubšim ljudem in skrajni čas je, da vam vrnejo uslugo!

 • Citat tedenskega horoskopa: Zvestoba.

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Mislili ste, da ste kul, ker ste zamudili srčkan zimski pobeg vaše skupine prijateljev. V enem trenutku ste mirni, v naslednjem pa ste popolnoma raztreseni in brskate po družbenih omrežjih. To ni dobro za vas. Tedenski horoskop vam sporoča, da ne pozabite, da imate denar na strani za nekaj velikega in pomembnega. V tem času si bolečino lajšajte tako, da si privoščite kaj sladkega.

 • Citat tedenskega horoskopa:  Poglejte širšo sliko.

Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Zabavno je biti zaljubljen, a zadnje čase se zdi, kot da ne počnete nič drugega kot, da vas skrbi, če bodo vaša čustva povrnjena. Na srečo ta tedenski horoskop prinaša nekaj nenadnih spoznanj, ki vas bodo rešila iz vaših tirnic. Dogovorite se za dodatni termin za terapijo ali pa opravite dolg telefonski klic z najboljšim prijateljem. Oba bosta zagotovo presrečna in tako ste ubili dve muhi na en mah. Simbolično seveda.

 • Citat tedenskega horoskopa: Rešujte težave.

Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

To je vaš najbolj obremenjen teden v zadnjem času. Žal nam je. V službi imate vznemirljive projekte in čaka vas nekaj pomembnih življenjskih mejnikov, ki jih želite proslaviti s prijatelji. Toda z vsem tem nenadnim zagonom pride tudi možnost za izgorelost. Preden zaradi izčrpanosti odpoveste rojstnodnevno večerjo svojega najboljšega prijatelja, poskusite pregledati sebe. Je to nekaj, kar bi res želeli zamuditi?

 • Citat tedenskega horoskopa: Najdite ravnovesje.

Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Nervozni ste bili, ko ste želeli predstavili svojega partnerja svojim najboljšim prijateljem. Ampak 3. februar prinaša kar nekaj nepričakovanih dogodkov, ki lahko pripeljejo do tega, da bo vse to potekalo brezhibno in brez težav. Namesto da poskušate nadzorovati, kako vas vsi dojemajo, se preprosto prepustite toku. Vsrkajte komplimente o tem, kako ljubko izgledate, in pojdite naprej.

 • Citat tedenskega horoskopa: Razkrijte.

Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Načrti o potovanjih ali izobraževanju, ki so zaradi bolezni iztirili v decembru, so ta teden nenadoma spet na mizi. Težava je zgolj v tem, da se počutite preveč zaposlene, da bi se popolnoma posvetili užitkom in načrtom. Seveda imate roke polne obveznosti, a kako pogosto dobite drugo priložnost za kaj takega? Pojdite na avanturo!

 • Citat tedenskega horoskopa: Poletite v nebo.

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Letošnje leto že kaže, da bo izjemno hitro in delovno, zato je bilo v zadnjem tednu pravi blagoslov imeti prostor, kjer se lahko osredotočite na svoje zdravje. Morda se sliši nekoliko noro, toda rutine in meje resnično ustvarjajo pravi prostor za manifestacijo. Nadaljujte z majhnimi nalogami, ki vas približajo izpolnitvi velikih sanj.

 • Citat tedenskega horoskopa: Ohranite pot.

Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

To je teden, ko si (morda nepričakovano) pustite počivati. Delo ni popolno, je pa vsekakor stabilno. Vaše življenje pri zmenkih bi lahko bilo boljše, vendar se vam ni treba obremenjevati, da še niste našli nikogar, ki bi vam bil všeč. Dobra knjiga ob skodelici čaja ali odličen film ob skledi kokic? Zaslužite si.

 • Citat tedenskega horoskopa: Počivajte.

Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Čeprav je ta teden za vas večinoma brezhiben, se zdi, da vsi okoli vas preživljajo svojo majhno epifanijo ali pa kar krizo. Del vas je olajšan, ker niste vi tisti, ki ga nekaj muči. Vseeno pa je večji del vas ljubosumen, ker niste v središču pozornosti. Samo počakajte pri miru. Tudi vi boste prišli na vrsto.

 • Citat tedenskega horoskopa: Bodite hvaležni.

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Čeprav imate veliko načrtov, s katerimi boste ta teden končno spravili svoje življenje na pravo pot, vse to izgine, ko najdete novo simpatijo ali ustvarjalni projekt. Namesto da se tepete, ker ste izbrali nekaj »neresnega«, zakaj se ne držite te odločitve? Kako se bodo stvari končale, boste izvedeli zgolj, če pustite, da se začnejo.

 • Citat tedenskega horoskopa: Prepustite se.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Za kar mislite, da bo skromno praznovanje rojstnega dne z nekaj tesnimi prijatelji, se hitro spremeni v celonočno divjanje. Vaši najbolj divji prijatelji se pojavijo z nekaj steklenicami vašega najljubšega vina in vašo dnevno sobo spremenijo v improvizirano plesišče. Prepustite se toku in se odvrnite o skrbi glede tega, kdo bo pospravljal.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zaplešite!

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Dvig samozavesti v preteklem tednu je postal eksistencialna kriza tega tedna, ko se boste začeli spraševati, ali si dejansko zaslužite, da se počutite tako srečne. Na srečo vas pogovor s prijateljem potegne iz težavnih misli. Čas je, da razbijete nekaj tistih dolgotrajnih prepričanj, zaradi katerih ste obstali na mestu.

 • Citat tedenskega horoskopa: Izpopolnite se.

Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com