• C Novo mesto
 • 13:09
 • Pet, 19.04.2024

Tedenski horoskop za vse znake od 20. do 26. marca

Srečno pomladno enakonočje! Sonce bo vstopilo v znak Ovna z 20. marcem, s čimer se začne sezona rojstnih dni za naše ljubke ovne,Takoj pred vrati pa je tudi nova luna v Ovnu 21. marca, kar nam omogoča, da začnemo sezono z optimizmom. Vendar to ni le začetek sončne sezone ali novega luninega cikla. Ta tedenski horoskop prinaša malo morje sprememb! 23. marca Pluton vstopi v znak Vodnarja. Pluton je bil v Kozorogu od leta 2008 (!), tako da bo ta premik v Vodnarja prinesel povsem novo dobo, ki jo definira prenova naših družbenih in tehnoloških sistemov. Pluton bo nato v Vodnarju do leta 2040, zato ne skrbite, to ni nenadna sprememba. To je počasen proces postopnih sprememb. Opazujte, kako vas ta teden prosi, da sprejmete prihodnost.

Končno prispe 25. marca še ena sprememba, in sicer premik Marsa v znak Raka po sedemmesečnem bivanju tega akcijskega planeta v Dvojčkih. S tem premikom prihaja olajšanje, da so se izzivi, s katerimi se spopadate od avgusta preteklo leto, končno uresničili in ste na naslednji stvari. To ne pomeni, da nimate več težav, ampak ste vsaj končali s starimi. Čas je za vstop v novo obdobje!

Kaj za vaš znak prinaša tokratni tedenski horoskop?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Spremeniti svoje življenje ni lahko in ko se ta teden začne vaša sezona, se zdi, kot da brskate po prihodnosti. Mlada luna 21. marca je v vašem znamenju in ponuja trenutek, da prizemljite svoje telo in sedanji trenutek, preden hitite k naslednji stvari. Dajanje prednosti samooskrbi vam zbistri glavo … in telo.

 • Citat tedenskega horoskopa: Očistite se.

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Za vas je ta teden mešanica samozavesti in samo-sabotaže. Toda med visokimi vzponi in nizkimi padci se učite manj ukvarjati z mnenji drugih ljudi in končno zaupate sebi. Nova luna 21. marca vam omogoča, da opustite stare strahove in sprejmete prihodnost.

 • Citat tedenskega horoskopa:  Postavite temelje za prihodnost.

Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

V tem tedenskem horoskopu hodite po tanki meji med tem, da dobite, kar želite, in tem, da vas preveč zanese. Nova luna v Ovnu prinaša navdih in zagotovila, da lahko uresničite te velike sanje. Zdaj je izziv trajnostno napredovati, da bi se izognili izgorelosti v prihodnosti.

 • Citat tedenskega horoskopa: Nadaljujte v tem tempu.

Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Profesionalna semena se sadijo ob novi luni 21. marca. Skrajni čas je že bil, da dobite priznanje za svoje vodstvo! Bodite pozorni le na skrb za svoje telo in duha, ko bo žgoči Mars vstopil v vaše znamenje s 25. marcem in ostal dva meseca. Zasledovanje velikih sanj vas lahko pregreje. Ostanite hidrirani!

 • Citat tedenskega horoskopa: Ne bodite prevroči.

Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Čeprav boste morda opazili, da se drugi okoli vas lotevajo velikih življenjskih potez, je vaše delo ta teden bolj notranje, Levi. Nova luna 21. marca je namenjena prilagajanju vaših pričakovanj o prihodnosti. Pomembno je, da je vaša naslednja velika avantura usklajena z vašimi resničnimi vrednotami in ne s tem, kar nekdo drug pričakuje od vas. Nadaljujte z integriteto.

 • Citat tedenskega horoskopa: Sledite viziji.

Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Ko ta teden vsi sprejemamo prihodnost, je vaša naloga sprejeti nekaj zapletene dinamike moči. Mlada luna v Ovnu 21. marca ponuja priložnost za pogajanja o dogovoru, odplačilo dolga ali posredovanje pri nesoglasju. Sprostite te stare zamere. Vaše novo obdobje se začne z vrnitvijo na terapijo in na bolj zadovoljujočo pot.

 • Citat tedenskega horoskopa: Delite uspeh.

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Mantra tedenskega horoskopa za tehtnice je preprosta. Ven s starim in notri z novim. Ta vas bo najpomembnejše vprašanje, kdo vam bo stal ob strani? Nova luna v Ovnu 21. marca je obnovitev vaših partnerstev na vseh ravneh življenja. Zaupajte, da je oseba, s katero se zdaj povezujete, namenjena dolgoročnemu življenju.

 • Citat tedenskega horoskopa: Skupnost.

Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Kolektivni tokovi se spreminjajo in za vas je prvi korak v prihodnost boljše obvladovanje vaših rutin. Mlada luna 21. marca je ugoden datum za začetek nove službe, ponoven zagon vašega fitnes načrta ali začetek razstrupljanja od sladkorja ali alkohola. Disciplina je zdravilo.

 • Citat tedenskega horoskopa: Ponovite do uspeha.

Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Ko skupaj stopamo v prihodnost, vas skrbi predvsem, kako dobiti, kar želite, in se hkrati zabavati. Nova luna 21. marca v vaše življenje prinaša romanco ali ustvarjalni projekt. Čeprav so pred vami še pogajanja, verjemite, da napredujete. Ne zatika se več.

 • Citat tedenskega horoskopa: Pojdite naprej.

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Ko pozdravljamo novo obdobje, je vaša glavna naloga, da se udobno namestite sredi svojega doma. Mlada luna 21. marca je nadvse ugoden datum za začetek preiskave stanovanja, gradnjo stavbe ali sajenje semen za družinsko srečanje. Zgradite svojo prihodnost od začetka.

 • Citat tedenskega horoskopa: Dom naj pomeni veliko.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Časi se spreminjajo in tedenski horoskop pravi, da je vaša naloga urediti svoje finance, da boste lahko uspevali. Nova luna 21. marca vam ponuja trenutek, da globoko vdihnete in se samozavestno soočite s svojimi proračuni ali bančnim stanjem. Vse lahko naredite, če ste pripravljeni posvetiti nekaj pozornosti.

 • Citat tedenskega horoskopa: Postanite močni.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Časi se spreminjajo in tedenski horoskop pravi, da je vaša naloga urediti svoje finance, da boste lahko uspevali. Nova luna 21. marca vam ponuja trenutek, da globoko vdihnete in se samozavestno soočite s svojimi proračuni ali bančnim stanjem. Vse lahko naredite, če ste pripravljeni posvetiti nekaj pozornosti.

 • Citat tedenskega horoskopa: Bodite natančni

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com