• C Novo mesto
 • 00:04
 • Pon, 25.09.2023

Tedenski horoskop za vse znake od 29. maja do 4. junija

Tedenski horoskop se začne napeto. Želje so na preizkušnji že na začetku tedna., ko je sonce v »bitki« s Saturnom, zaradi česar se lahko počutimo same na naši trenutni poti. Toda 1.junija Jupiter zapiše trenutek, ko enkrat v sedmih letih vzpostavi konjunkcijo s severnim vozlom, ki navdihuje povezave z drugimi, ki delijo naša prepričanja in vrednote. Medtem se Venera poveže z Neptunom 2. junija in doda zdrav vpliv romantike, sprostitve in sanjarjenja. Teden se zaključi s polno luno v Strelcu 3. junija – lunacija, ki običajno prinaša neomejeno pustolovščino, toda s togim Saturnom, ki naredi trd aspekt obema svetilkama, bomo morda morali dati zatič temu velikemu pobegu. Polne lune prinašajo vrhunec in osvoboditev, ta pa nagrajuje, da ostanete odmerjeni in mirni v negotovih časih.

Kaj za vaše znamenje prinaša tokratni tedenski horoskop od 29. maja do 4. junija?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Polna luna 3. junija bo v ospredje postavila potovanja, izobraževanje ali duhovne načrte, za katere si prizadevate od prejšnje jeseni. Vedno ste imeli sanje, kaj pa denar? Ta teden dobite dostop do virov, ki se prej niso zdeli mogoči. Seveda obstajajo praktične zadeve, ki jih je treba plačati, vendar bi to dobroto morali uporabiti za nekatere prihodnje cilje.

 • Citat tedenskega horoskopa: Dovolite si sanjati.

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

V tokratnem tedenskem horoskopu nihate med tem, kaj je najboljše za vas in kaj je najboljše za skupino. Zadnje čase se počutite samozavestni, skoraj obsedeni sami s seboj, vendar se še vedno ne morete otresti občutka, da nekoga razočarate. Polna luna 3. junija prinaša kulminacijo čustvenega ali finančnega stresa, ki je v vaših mislih od prejšnje jeseni. Čas je, da se opustite in začnete znova pod svojimi pogoji.

 • Citat tedenskega horoskopa:  Osvojite, kar je vašega.

Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Nekaj nepričakovanih novic lahko pride na dan, ko se Jupiter 1. junija sreča z usodnim severnim vozlom v vašem nezavednem sektorju. Če vam je všeč ali ne, slišite nefiltrirano resnico. Čeprav lahko to povzroči razdor s tesnim prijateljem ali vašim partnerjem, je olajšanje, če imate vse informacije na voljo. Bodite nežni, ko se premikate naprej.

 • Citat tedenskega horoskopa: Odprite se spremembam.
Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Tedenski horoskop pravi, da je to teden za navezovanje stikov! Jupiter se 1. junija pridruži usojenemu severnemu vozlu v vašem sektorju prijateljstva in vam prinese nekaj, kar se morda zdi ogromno priložnosti za ustvarjanje valov v vaši skupnosti. Čas je, da kliknete »Pošlji« na to sporočilo, razporedite svoj kuharski klub in izmenjate telefonske številke v parku. Bodite drzni in sklepajte nova prijateljstva!

 • Citat tedenskega horoskopa: Več je preprosto več.

Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Klic, ki vas bo zbudil prijatelj v začetku tedna, vas bo spodbudil, da nadaljujete z drugimi prednostnimi nalogami. Ne glede na to, ali ste sredi iskanja zaposlitve, iskanja stanovanja ali vrtinca zmenkov, je ključna sestavina, ki je manjkala, razmišljanje o lastnem veselju. Polna luna 3. junija bo v ospredje postavila vašo ustvarjalnost. Kako se lahko naučite plesati skozi naslednji sklop izzivov?

 • Citat tedenskega horoskopa: Bodite močni.

Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Zamujanje nove pogodbe, karierne priložnosti ali zmenka na tečaju se ta teden morda zdi izguba, vendar je v resnici blagoslov v preobleki. Polna luna 3. junija poudari vaš sektor zasebnosti in vas prisili, da svojo pozornost usmerite na tisto, s čimer ste bili v zadnjih nekaj tednih preveč zaposleni: vaš dom in družinsko življenje. Osredotočite se na tisto, kar vam prinaša občutek zadovoljstva, tudi ko vas nihče ne gleda.

 • Citat tedenskega horoskopa: Poiščite malo udobja.

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Ta teden podpora prihaja na nepričakovanih mestih, ko se Jupiter sreča z usodnim severnim vozlom v vašem sektorju skupnih virov. Naj gre za finančni stres, čustvene zaplete, neskončno iskanje terapevta ali vse našteto: ta vidik prinaša nekaj, kar se zdi kot čudežna rešitev. Mogoče to sploh ni bilo tako zapleteno. Mogoče ste se morali le sprostiti.

 • Citat tedenskega horoskopa: Bodite dostopni.

Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

V teh dneh vas prek odnosov čaka veliko blagoslovov. Ne samo v romantičnem smislu, ampak tudi skozi tesna prijateljstva. Tako olajšanje je, da se končno osvobodite vseh, zaradi katerih ste se počutili, kot da hodite po jajčnih lupinah. Ne pozabite si pripisati nekaj zaslug v tem procesu. Ne gre samo za vaše partnerje, ampak za vašo lastno rast. Polna luna 3. junija v ospredje postavi vašo vse večjo samozavest. Zahtevajte več.

 • Citat tedenskega horoskopa: Vrednost na vrhuncu.

Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Ta teden je na vaš krožnik naloženo toliko odgovornosti in vaš nagon pravi, da pobegnete in se skrijete. Toda to je ključna priložnost, da določite svoje prioritete in vadite reči »Ne«. Poskrbeti zase morda še nikoli ni bilo bolj pomembno kot ta teden, zato si vzemite popoldne za frizuro ali pojdite na dolg sprehod s svojim psom. Ključ je najti veselje v disciplini.

 • Citat tedenskega horoskopa: Ostanite konsistentni.

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Sezona Dvojčkov je za vas vedno izjemno naporen čas v letu, toda polna luna 3. junija izpostavi zelo zapostavljen del vas: vašo globoko potrebo po počitku. Toliko vašega življenja v zadnjih devetih mesecih je bilo namenjenega temu, da ste se raztrgali, zakaj si torej ne bi vzeli odmora? Odstranite prah iz dnevnika sanj in ta teden preživite nekaj kvalitetnega časa s svojimi mislimi.

 • Citat tedenskega horoskopa: Spočijte se!

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Vaš nabiralnik se polni z vabili na zaročne zabave, pomembne rojstne dneve in maturantske večerje. Polna luna 3. junija razsvetli vaš socialni sektor in resnično se še nikoli niste počutili tako priljubljene. Morda se vam zdi, da potrebujete klona, da pridete na vse te dogodke. Vendar pa obstajajo omejitve glede vašega časa in energije. Modro izberite, kam greste.

 • Citat tedenskega horoskopa: Upoštevajte zdravo pamet.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Življenje bo vedno zasedeno, a vprašanje je, če je preveč zasedeno, da bi ostali v stiku s svojimi bližnjimi prijatelji? Ta teden si vzemite nekaj časa – tudi če je to samo 10 minut v sredo zvečer ali nedeljo popoldne – in se družite z nekom, s katerim se v zadnjem času niste slišali. Potrudite se, da pridete tudi na knjižni klub ali večer zanimivosti. Prikazati se je pol zdravja.

 • Citat tedenskega horoskopa: Udejstvujte se.

Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com