• C Novo mesto
 • 01:06
 • Tor, 21.05.2024

Tedenski horoskop za vse znake od 18. do 24. septembra

Za vse tiste, ki nekako leno spremljamo zadnje dni poletja, je tu nov tedenski horoskop. Ta teden je pravi zadnji klic za zbistritev, ko se sezona Device bliža koncu. Na začetku tedna bo Venera v kvadratu z Jupitrom, kar v ospredje prinaša zabavno, optimistično in popustljivo vzdušje. Seveda je dobrega vedno lahko preveč, ampak v tej ekonomiji? Sprejeli bomo vso podporo in dobre občutke, ki jih lahko dobimo! Samo bodite previdni pri vsem, kar se zdi preveč zmedeno ali nejasno, saj sonce nasprotuje meglenemu Neptunu 19. septembra, zaradi česar je zelo enostavno pasti v zajčje luknje. Sonce se nato 21. septembra poveže s Plutonom, kar dvigne občutke moči, zaupanja in vpliva.

Jesensko enakonočje prihaja 23. septembra v dobrodošlo obdobje tehtnic!

Kaj za vaše znamenje prinaša tokratni tedenski horoskop od 18. do 24. septembra?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Vaš seznam opravil se ta teden zdi neskončen, saj prihajajo roki za vsako odgovornost, ki ste jo prevzeli v obdobju Device. Občutek dosežka je zadovoljiv, vendar to ne pomeni, da ni prostora za izgorelost. Ne pozabite se hidrirati in si vzeti odmor, še posebej 19. septembra, ko dremež zagotovo zveni bolj vabljivo kot tisto pomembno srečanje.

 • Citat tedenskega horoskopa: Napredujte!

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Po eni strani se ta teden počutite zelo zadovoljne, saj se nekatera velika tveganja, ki ste jih prevzeli poleti in v zadnjih nekaj letih, končno obrestujejo. Po drugi strani pa se še vedno počutite razvlečene v veliko različnih smeri in ste zmedeni glede tega, čemu bi morali dati prednost. V redu je, če stvari za zdaj odložite in odložite dokončno odločitev.

 • Citat tedenskega horoskopa:  Razmislite o napredku.

Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Ta teden se vam bodo vaše najboljše ideje morda porodile v sanjah, zato imejte dnevnik ob postelji in si pustite čas za obdelavo katere koli ustvarjalne vizije. Vaš dom in družina sta še naprej v središču pozornosti, vendar vas lahko zmedena situacija na delovnem mestu znova postavi pod vprašaj o ravnotežju med delom in zasebnim življenjem, za katerega ste mislili, da ste ga končno obvladali.

 • Citat tedenskega horoskopa: Ostanite budni.
Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Ta teden boste končno dobili nazaj nekaj moči! Obstaja tista dinamika odnosa, zaradi katere se počutite manj vredne že kar nekaj časa. Ne gre za to, da bi vas kdo poskušal ponižati, vendar se nikoli ni dobro počutiti, kot da vas nihče ne sliši. Vzemite to zmago in tecite z njo, vendar ne pozabite, da ne prehitevate sebe. Ne boste zašli v težave, če boste obvladovali pričakovanja.

 • Citat tedenskega horoskopa: Realizem je pomemben.

Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Ne glede na to, kje ste na svojem osebnem finančnem potovanju, je sezona Device namenjena preoblikovanju proračuna in soočanju z realnostjo. Toda ta teden vas mika velik nakup, ki vas bo prisilil, da se vrnete k risalni deski, kar zadeva proračun. Upoštevajte, da se lahko zaradi meglenega vpliva Neptuna ta naložba zdi pametnejša, kot je. Ne škodi počakati.

 • Citat tedenskega horoskopa: Praktičnost v ospredju.

Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Oh, kam vse bi radi šli! Vsaj v mislih, pravi tedenski horoskop. Ta teden boste sanjarili o svojih naslednjih velikih počitnicah in še pomembneje, kdo bo z vami! Bila je sezona resne samorefleksije in ta teden se počutite potlačenega in pripravljenega, da se vržete v druga zanimanja. Z meglenim Neptunom se 19. septembra odnosi morda ne bodo zdeli takšni, kot se zdijo. Nikar še ne hitite.

 • Citat tedenskega horoskopa: Bodite pri tleh.

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Vaša sezona prihaja konec tedna, tehtnice! Vesel sončni povratek vam želimo v novem tedenskem horoskopu! Vstopili boste v del leta, ko se počutite najbolj videne in všeč samim sebi. Kljub temu pa do 23. septembra raje ostanite na strani. V zadnjih nekaj mesecih ste se naučili toliko o tem, s kom želite biti v skupnosti – ne hlastajte v zavezo samo zato, da bi se izognili nelagodju.

 • Citat tedenskega horoskopa: Prehodno obdobje.

Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Tisti velik preskok, ki ste ga naredili junija ali avgusta, da bi rešili razmerje ali spodbudili svojo kariero, se ta teden zelo obrestuje. Kar bi se lahko zdelo frustrirajoče, je, da morate opraviti še nekaj zadnjih nalog, medtem ko bi se vi raje samo sprostili. Ko se sezona tehtnic začne 23. septembra, vnesete svoj letni čas za umik. Uživajte v počitku!

 • Citat tedenskega horoskopa: Zaključek je tu.

Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Čeprav hrepenite po doslednosti pri vsakodnevnih opravilih, boste ta teden dobili še eno vznemirljivo priložnost, ki bo spremenila vaš urnik. To se lahko nanaša na ponudbo, ki ste jo prejeli junija ali avgusta, ali pa je nekaj povsem novega! Ustvarjanje prostora za raziskovanje bi moralo biti glavna prednostna naloga.

 • Citat tedenskega horoskopa: Vizionarsko početje.

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

To je tedenski horoskop za dobesedno ali figurativno kockanje. Velik del tega poletja ste porabili za upravljanje zelo občutljive dinamike moči in prevračanje za potrebe vseh drugih. Kaj če bi bili vi tisti, ki bi ga za spremembo dvignili? Čeprav bi se morda zdelo lažje, če bi se tega lotili sami, prošnja za podporo odpre več poti, kot ste si prej predstavljali.

 • Citat tedenskega horoskopa:  Drznite si tvegati.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Sezona tehtnic se začne 23. septembra in pomeni vaš klic po avanturi! Toda preden skočite na letalo, se morate še zadnjič pokloniti. Zadnjih nekaj tednov je bilo osredotočenih na spravo, 19. septembra pa se zaradi vsega tega počutite zmedene in preobremenjene. Ne pozabite: samo zato, ker ste v tem trenutku čustveni, še ne pomeni, da je bilo vse delo razveljavljeno.

 • Citat tedenskega horoskopa: Pomirite se.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Razmerja (in ne le romantična!) so bila vaša pozornost zadnjih nekaj tednov, zdaj pa ste radovedni, ali bi jih lahko popeljali na višjo raven. Bodite previdni glede tega, s čim se strinjate 19. septembra, ko se zaradi meglenega vpliva Neptuna vse zdi bolj čarobno, kot je v resnici. Ko se sezona Tehtnic začne 23. septembra, se počutite bolj razjasnjene glede svojih potreb.

 • Citat tedenskega horoskopa: Počakajte.

Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com