• C Novo mesto
 • 11:04
 • Čet, 22.02.2024

Tedenski horoskop za vse znake od 27. novembra do 3. decembra

Tedenski horoskop je nazaj. Vrnitev na delo po počitniškem vikendu še nikoli ni bila tako kaotična. Polna luna v Dvojčkih 27. novembra je eden najbolj zmedenih in osupljivih dni v letu. Na srečo stvari naredijo skupno 180 čez vikend, ko Merkur 1. decembra zapusti prostega Strelca in preide v praktičnega Kozoroga, nato pa se 2. decembra poveže s stabilizirajočim Saturnom. December je še en vrtinec meseca, a če imate eno ali dve glavni prioriteti, je razčiščevanje megle veliko lažje obvladljivo.

Kaj za vaše znamenje prinaša tedenski horoskop od 27. novembra do 3. decembra?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Polna luna v Dvojčkih 27. novembra označuje vaš absolutno najbolj obremenjen čas v letu. Projekti, ki so se začeli sredi junija, zdaj dosegajo vrhunec in preobremenjeni ste ne le s trenutnim urnikom, ampak tudi s skrbmi, kaj sledi. Zapišite si vse, o čemer ste med tednom zmedeni, saj vam bo več podporne energije čez vikend pomagalo oblikovati načrt, ki bo deloval.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zapisujte si zmedo.

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Polna luna v Dvojčkih 27. novembra je tista, zaradi katere se dobesedno ali figurativno počutite slabo. Ta praznični mačka traja ves delovni teden in 29. novembra ste prisiljeni prenesti nekaj odgovornosti, da si lahko privoščite prepotreben počitek. Olajšanje končno pride čez vikend, ko si vzamete čas za načrtovanje proračuna in avanturo s prijatelji.

 • Citat tedenskega horoskopa:  Ozdravitev je tu.

Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Polna luna v Dvojčkih 27. novembra je za vas čustveno osupljiva, Dvojčka. Semena, ki ste jih posadili sredi junija, začnejo cveteti. Zadovoljujoče je spoznati, kako močno ste zrasli na osebni ravni, vendar je težko uživati, ko se zdi, da vas vsi drugi iščejo za nasvet. Stvari se čez vikend umirijo, ko imate čas, da naredite korak nazaj in pridobite bolj pragmatičen pogled na to, kaj je vaše in kaj je njihovo.

 • Citat tedenskega horoskopa: Vi na prvem mestu.
Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Ko ste se vrnili po hitrem počitniškem oddihu, ste ta teden v polni eksistencialni krizi, saj polna luna v Dvojčkih osvetli vaš nezavestni sektor 27. novembra. Skrivnosti so razkrite in prisiljeni ste pogledati, kako ste spodkopali svoje najboljše interese. K sreči se vzdušje čez vikend izboljša, ko vas dober pogovor s prijateljem ali ljubimcem opomni, da je podpora na voljo, če ste pripravljeni prositi zanjo.

 • Citat tedenskega horoskopa: Spoznajte neznano.

Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Levi, ta teden za vas ni nič hladnega, saj bo zaradi polne lune v Dvojčkih 27. novembra vaše družabno življenje v polnem razcvetu. Seme, ki je bilo tako na osebni kot poklicni ravni posejano sredi junija, končno vzhaja, saj se meje med delom in igro zabrišejo. Čez vikend imate priložnost, da naredite korak nazaj in ocenite, kje ste, takoj ko je zabave konec.

 • Citat tedenskega horoskopa: Postanete družbena ptica.

Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Polna luna v Dvojčkih 27. novembra prinaša vrhunec za vašo kariero in javno življenje. Semena, ki ste jih posadili sredi junija, cvetijo, vendar se zaradi preobremenjenosti, ki jo povzroči, ko jih postavite na mesto, sprašujete, ali te rože že ovenijo. Je to dobrota ali primer, da morate paziti, kaj si želite? Nekaj ​​praktičnega navdiha čez vikend vam bo pomagalo oceniti situacijo z racionalnega vidika.

 • Citat tedenskega horoskopa: Korak naprej pomeni veliko.

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Polna luna v Dvojčkih 27. novembra je za vas čustveni in duhovni vrhunec, saj si začrtate veliko vizijo prihodnosti. Seveda se morda zdi nekoliko nerealno, toda ali je to samo zato, ker enkrat izbirate samega sebe? Konec tedna ponuja priložnost, da se vrnete na zemljo in zberete orodja, ki jih boste potrebovali za uresničitev teh sanj.

 • Citat tedenskega horoskopa: Manifestirajte uspeh.

Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Neprijetne, a potrebne resnice pridejo na površje ob polni luni v Dvojčkih 27. novembra. Kdo vam polni skodelico v primerjavi s tem, kdo prazni vašo zalogo, postane zelo jasno. Ne glede na to, ali se razhajate s stranko ali preživljate prvi veliki boj v novem razmerju, je postopek grd, vendar je rezultat nujen. Tolažilno druženje s starim prijateljem čez vikend prinese zagotovilo, da ste ravnali prav.

 • Citat tedenskega horoskopa: Spregovorite v svet.

Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Če pričakujete, da bo ta teden enostavno načrtovati rojstni dan, pomislite še enkrat! Polna luna v Dvojčkih osvetli vaš sektor odnosov 27. novembra in prinaša napačno komunikacijo vseh vrst med vaše najbližje. Zabava presenečenja se pokvari in rojstnodnevna torta pod tem vplivom izgine. Ampak tudi z veseljem počnete karkoli, dokler ste s pravimi ljudmi.

 • Citat tedenskega horoskopa: Improvizirajte.

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Polna luna v Dvojčkih 27. novembra spremeni vsako manjšo nalogo ali obveznost v popolno norijo. Na žalost je večina tega kaosa izven vašega nadzora, zato je najbolje, da ga preženete in se držite čim dlje stran od središča nevihte. Merkur vstopi v vaše znamenje 1. decembra, kar vam bo omogočilo, da se stvari spet lotite in oblikujete boljši načrt.

 • Citat tedenskega horoskopa:  Počakajte.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Ko se vračate z počitnic za zahvalni dan, vas čaka toliko dela, toda polna luna v Dvojčkih 27. novembra vas potegne iz mletja in vas potegne v viharno romanco. Ne glede na to, ali se zaljubljate, se vračate v ustvarjalno iskanje ali zgodaj skočite iz službe, da bi igrali žogico, je veselje vaša glavna prednostna naloga. Ko Merkur 1. decembra zdrsne v vaš nezavedni sektor, ste se pripravljeni osredotočiti na delo v zakulisju in ne na predstavitvene vloge.

 • Citat tedenskega horoskopa: Poglobite se v delo.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Polna luna tega tedna v Dvojčkih, 27. novembra, daje v ospredje vaš dom in družinsko življenje. Semena, ki ste jih posadili junija, zdaj dosegajo svoj polni potencial. So stvari postale bolj udobne ali samo bolj zapletene? Kljub kaosu trenutnega trenutka ne morete zanikati, da ste prehodili dolgo pot do izgradnje trdnih temeljev. Ko se stvari čez vikend uredijo, si lahko zastavite nekaj jasnih ciljev, da boste prebrodili decembrski kaos.

 • Citat tedenskega horoskopa: Ostanite na tleh.

Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com