• C Novo mesto
 • 02:46
 • Pet, 01.07.2022

Tedenski horoskop za vse znake od 16. do 22. maja

poletni festival

Tedenski horoskop med 16. in 22. majem prinaša veliko sprostitev. Lunin mrk bo povsem zrcalna slika mrka iz novembra preteklega leta, saj prinaša mir in zaključke. Prihajajoči teden bo odlična priložnost za prečiščevanje svoje rutine, omare in življenja nasploh. Večina tedna bo resda minila v znamenju luninega mrka, a bo v zadnjih dneh tedna vse postalo bolj vroče. Poletje je za vogalom in tokratni tedenski horoskop je posvečen mirnemu čakanju na vroče dni. Preverite kaj vam napoveduje tedenski horoskop od 16. do 22. maja.

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Končno boste zažareli, v vašo smer pa prihaja nekaj velikega. Lunin mrk vam bo dal vedeti koliko denarja, virov in energije imate na voljo in jih je možno izkoristiti. A vseeno bodite pozorni, saj se lahko kaj hitro zdi, da je vse preveč dobro, da bi bilo res. Po devetnajstem v mesecu vam tedenski horoskop prinaša veliko pomoč pri pomembni odločitvi

 • Tedenski nasvet: Preverite svoje možnosti.
Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Partnerstva vseh oblik in možnosti bodo testirana v obdobju luninega mrka. Zrasli ste v bolj samozavestno obliko sebe, a ob tem gledali, kako so vas ljudje zapuščali, ko jih niste več rabili. Čeprav se bo zdelo precej dramatično, je odhod iz partnerstva brez bitke za višji cilj eden izmed korakov, ki jih je treba sprejeti. Le določeno količino sebe lahko date na plano. Vse, kar vam bo po tem ostalo, bo iz vas naredilo trdnejšo osebo.

 • Tedenski nasvet: Zaslužite si največ.
Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Tedenski horoskop za Dvojčke ne pričakuje veliko miru in sprostitve, saj bo lunin mrk padel direktno v vaš sektor truda. Seveda ste bili počaščeni, ko ste bili izbrani, da opravite te naloge, a delo se nalaga in nalaga. Razporedite si svoje delo in poskušajte čim prej zaključit z vsemi opravili, da si lahko še hitreje opomorete. Do 21. maja počakajte s prikazom svojih frustracij, saj bodo takrat besede najboljše izbrane.

 • Tedenski nasvet: Veste, kaj si zasluži vašo pozornost.
Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Če ste imeli nekaj težav pri vabilih na zmenek ali začetkom projektov, vam tedenski horoskop prinaša nekaj rešitev. Pravzaprav rešitev prinaša lunin mrk na začetku tedna. Ta bo »povzročil« uskladitev urnikov in navale navdiha. Lunin mrk pade v vaše sketorje užitka, želje in zabave, kar pomeni veliko lepega in veselega. Zapomnite si, da je lahko pri užitku pomemben tudi rek, da je včasih manj boljše.

 • Tedenski nasvet: Točno veste, kaj želite.
Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Po sončevem mrku, ki je nastopil 30. aprila in prinesel nekaj razburkanosti v vaši podobi, je lunin mrk korak na stara pota. Zdelo se vam bo, da se vam ideja doma pričenja ožati. Odhajate na delovno pot, se selite v drug kraj ali pa le prenavljate svoje gospodinjstvo? Ne razmišljajte o temu kot izgubi, ampak kot o pridobitvi. Povezave, ki jih boste sklenili do 21. maja, vam bodo pomagale pri vrnitvi na začrtane tirnice.

 • Tedenski nasvet: Veselite bodite tistega, kar imate.
Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Pripravite se na komunikacijske in transportne težave, ko bo začetek tedna v znamenju luninega mrka. Tedenski horoskop napoveduje manjši prepir z družinskim članom ali sosedom in možnost obvoza do vaše trgovine. Ker se vam bo zdelo, da je narava obrnjena proti vam, bodo čustva streljala na vse strani. Nič hudega ni, če se za pomoč obrnete na bližnjo ali ne tako bližnjo osebo. 21. maj prinaša razjasnitev trenutnih težav.

 • Tedenski nasvet: Dovoljeno vam je kazati čustva.
Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Lunin mrk bo na začetku tedna prinesel nenaden in rahlo zmeden konec prepira, ki se vleče že od začetka tega leta. Od vas bo zahtevana sprememba urnika, iskanje novih sodelavcev in novih rešitev. Čeprav je precej enostavno zaiti v stanje panike, se temu izognite in privarčujte svojo energijo. Marsikatera izguba ima v sebi tudi nekaj pozitivnih lastnosti. Nekatere spremembe vam bodo dobro dele in vam bile veliko bolj pisane na kožo.

 • Tedenski nasvet: Spremembe sprejmite graciozno.
Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Sončev mrk je s koncem aprila odprl skrinjico težav v vaših razmerjih, pogodbah in sodelovanjih vseh vrst. Zdaj ste še bolj prepričani, da potrebujete jasno definicijo vaših meja. Vsi si želijo biti z vami, a resnica je taka, da lahko daste le določeno količino sebe. Ko se vaš vladarski planet Mars poveže z Neptunom, se boste z boljšo polovico ujeli v fantaziranju o prihodnosti. Naj vas to ne popelje med oblake, obenem pa jim sporočajte, kaj čutite do njih.

 • Tedenski nasvet: Postavite meje, da lahko razmerja rastejo.
Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Tedenski horoskop za Strelce prinaša lunin mrk na začetku tedna in s tem od vas zahteva, da iz rok spustite reči, ki niso v vašem nadzoru. Ni vaša služba, da prenašate težave in bolečine drugih ljudi. Ločite se od bolečine, ki ni vaša in v sebi naredite prostor za blagoslove, ki bodo prispeli v vašo smer. Ko bo 21. maja Merkur srečal sonce, vas bo morda kontaktiral stari ljubimec, prijatelj ali sodelavec, ki bi rad zakrpal večletno odsotnost. Če je to nekaj, kar bi vas veselilo, potem recite temu JA.

 • Tedenski nasvet: Odprite svoj um in srce.
Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Sončev mrk vas je na koncu aprila povezal z romancami, hobiji in užitki, ki jim je vredno slediti. Tokrat lunin mrk pa v začetku tedna prinaša jasno sporočilo s kom se je potrebno obkrožiti, da pride vse to še bolj do izraza. Ni se vam potrebno vsak teden družiti s prijatelji in sodelavci, ki vas dolgočasijo. Čeprav vaš koledar ni tako napolnjen, boste več veselja prejeli ob tistih ljudeh, ki si želijo biti z vami.

 • Tedenski nasvet: Oprostite, zasedeni ste.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Lunin mrk bo v začetku tedna prinesel nekaj velikih novic za vašo kariero in javno podobo. Za vas bo šlo veliko bolj za sprejemanje spremembe kot občutek izgube. To je odličen znak, da ste storili korak višje. Tedenski horoskop vam predlaga, da je pametno priznati, če v nečem niste najboljši. Ko se bo Sonce srečalo z Merkurjem, boste z veseljem praznovali. Včasih je bolje praznovati na veliko, saj ne želite imeti občutka, da ste kaj zamudili.

 • Tedenski nasvet: Napredujte s korakanjem navzgor.
Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Lunin mrk bo za Ribe pomenil odpuščanje svojih vrednost in prepričanj, ki vas držijo nazaj. Čeprav se boste odpovedali potovanju v tujino in nakupu novega avtomobila, je v vaši okolici veliko reči, ki so znatno boljše. Vaš nivo energije je na najvišjem nivoju in če se ena vrata zaprejo, se bodo druga za vas preprosto odprla. Ko se Jupiter in Merkur v retrogradi povežeta z 19. majem, boste prejeli veliko dobrih novic o vašem domu in družini.

 • Tedenski nasvet: Sprejmite, da ni vse za vas.
Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com

dolenjske toplice
dolenjske lekarne poletje