• C Novo mesto
 • 20:40
 • Čet, 30.06.2022

Tedenski horoskop za vse znake od 23. do 29. maja

poletni festival

Tedenski horoskop med 23. in 29. majem prinaša pri kar treh planetih spremembe znakov. Te bodo prinesle teden poln sprostitve in zasuka energije po razburkanem tednu v katerem smo preživeli lunin mrk. Merkur je še vedno v retrogradi, ponovno pa bo vstopil v znak Bika, kar se bo zgodilo na začetku tedna. 24. maja bo Mars vstopil v znak Ovna, Venera pa se bo Merkurju pridružila v Biku. Kombinacija teh planetov in znakov prinaša moč, romantiko in uspešna dejanja. Kaj za vaš znak prinaša tedenski horoskop?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Veliko ljudi vas bo začelo poslušati Ovni. Vaš vladarski planet Mars se bo pojavil iz temačnih senc in vstopil v vaš sektor nezavestnosti ter se vrnil k vam. Vaše velike sanje z začetka leta se bodo končno začele oblikovati. Zdaj se morate le še fokusirati na gradnjo vaše varnosti in virov, da boste ob priliki pripravljeni na velik skok.

 • Citat tedenskega horoskopa: Ste me pogrešali?
Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Obdobje luninega mrka je prineslo veliko koncev v vašem življenju in zaključilo obdobje neprestanih sprememb. Zdaj ste na popolnoma drugem koncu kot ste bili pred enim letom, a prah se še vedno ni povsem polegel, da bi videli, kaj je na koncu poti. Venera se vrača v vaš znak s koncem tedna, kar vam bo dalo občutek domačnosti. Privoščite si nekaj preprostega in se naučite praznovati med svojimi uspehi.

 • Citat tedenskega horoskopa: Prehodili ste dolgo pot.
Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

V svoj urnik si stlačite nekaj prostih dni, ko se bo retrogradni Merkur premaknil v vaš sektor nezavestnosti in tam ostal do začetka junija. V prihajajočih mesecih bas čaka kar nekaj pomembnih odločitev. Za zdaj je pomembno, da si vzamete čas zase in sanjarite v sončnih žarkih. Meditirajte! Ustvarite seznam želja! Naj ne bo nič zapisano v vesolje, a naj bo nekje v vaših mislih.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zaslužite si vso svobodo, ki jo imate.
Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Če se še vedno niste segreli v vašem kariernem in javnem svetu, potem je to ta teden. Tedenski horoskop napoveduje vstop Marsa v znak Ovna in v vaš sektor javne podobe, kar bo pomenilo veliko poguma in ambicij v vašem življenju. Vaša vizija se širi in napočil je idealen čas za širjenje povezav in prijateljstev. Prav družbeni stiki vam bodo prinesli veliko udobja in užitka v prihajajočem vikendu.

 • Citat tedenskega horoskopa: Priznajte si, da ste velika živina.
Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Ko se sonce v klepetavem Dvojčku poveže z Jupitrom v strastnem Ovnu na začetku tedna, boste končno spet uživali v družbenem življenju. Lepa večerja s prijatelji, vikend oddih z ljubeznijo inodlična knjiga za tokratni mesečni načrt bodo prinesli veliko navdušenja. Ko bo Venera 28. maja vstopila v znak Bika boste prejeli nekaj vzpodbudnih besed na delovnem mestu in povezali svoje sodelavce. Vse lepo naj traja in dokler traja to tudi užijte.

 • Citat tedenskega horoskopa: Znanje je užitek.
Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Ko se vaš vladarski planet Merkur v retrogradi premakne nazaj v znak Bika, se boste spomnili potovanj in učenja, ki ste jih postavili na stran. Se spomnite potovanja, ki ste ga planirali? Se spomnite tiste ideje o novem dizajnu za dnevno sobo? Kar je bilo nekoč nemogoče, je zdaj mogoče opraviti. Edini namig je ta, da počakajte do začetka junija, ko bo Merkur potrdil vaše načrte. Do takrat pa uživajte v tem, kar imate in raziskujte svoje možnosti.

 • Citat tedenskega horoskopa: Vaše sanje so v vašem dosegu.
Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Vaše ljubezensko življenje je počasi gorelo vse od luninega mlaja v znamenju Ovna prvega aprila. Ko Mars vstopa v znak Ovna boste svoje povezave dvignili na novo raven. Čeprav je avanturistično vstopiti v novo partnerstvo, je obveza velik kompromis za vaš vsakdan. Ko bo vaš vladarski planet Venera z 28. majem vstopil v znak Bika, se boste spomnili, kaj vse lahko izgubite in če se je vredno odpovedati nečemu za višje dobro.

 • Citat tedenskega horoskopa: Ljubezen je vredna izgube.
Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Z neprestanimi opomini, da je življenje ušlo iz ravnotežja, ste polni navdiha o izboljševanju vašega telesa in uma. Ko bo vaš vladarski planet Mars ponovno vstopil v znak Ovna na začetku tedna, se bodo povišale ravni vaših želja in ambicij. Še vedno pa tedenski horoskop svetuje, da delujete znotraj skromnosti, saj lahko hitro pobegnete izpod nadzora. Ne želite pregoreti še pred poletjem.

 • Citat tedenskega horoskopa: Počnite, kar je najboljše za vas.
Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Kot že nekajkrat je romantika tista, ki jo napoveduje tedenski horoskop. Na začetku tedna bodo romantične iskre letele na vse strani, saj se bo sonce v spogledljivemu znaku Dvojčka srečalo z Jupitrom v znaku pogumnega Ovna. Privabili boste kar nekaj pozornosti in uživali v svojem življenju. Spoznali boste nekaj ljudi, ki bi jih radi imeli v življenju na dolgi rok. Je to nekaj, kar vas prestraši ali ste pripravljeni na to? Poskusite srečo in zna se zgoditi, da boste nagrajeni.

 • Citat tedenskega horoskopa: Ali lahko kaj izgubite?
Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Vas je obdobje luninega mrka oškodovalo? Verjetno niste edini. Vrnitev k najbljubšemu hobiju vam bo pomagala vzpostavitev ravnovesja v prihajajočih tednih. Preskočite večerno pitje s prijatelji in se raje posvetite sebi, dobri knjigi ali filmu v objemu domače postelje. Kaj če bi začeli štrikati ali početi nekaj, kar vas res veseli? Počnite tisto, kar vas veseli in to naj bo temelj vaše vrnitve v prelepo rutino.

 • Citat tedenskega horoskopa: Začnite s stvarmi, ki vas osrečujejo.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Komunikacija bo odlična, ko bo Mars vstopil v znak Ovna z začetkom tedna. Vaši pogovori bodo dobesedno pregorevali od količine sporočil, obenem pa boste prav vi najbolj priljubljena oseba. Zaradi tega se bo vaš urnik hitro napolnil. Posledično bo manj časa za vas, kar je nekaj, česar se lahko nekoliko izognete, če ne pozabite nase.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zaželeni ste.
Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Sezona Dvojčkov se nadaljuje in prinaša zvrhano mero navdušenja v vaš dom, še posebej, ko se bo sonce povezali s strastnim Jupitrom v znaku Ovna na začetku tedna. Če ste iskali izgovor, da pripravite domačo zabavo ali obnovite kuhinjo, je zdaj na voljo. Ko bo konec tedna Venera vstopila v znak Bika, si lahko privoščite raziskovanje okolice. Drugačna pot sprehoda vam bo zelo dobro dela in videli boste, kako dobro življenje imate.

 • Citat tedenskega horoskopa: Vse, kar potrebujete, je blizu doma.
Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

 

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com

sejmi
kobra