• C Novo mesto
 • 21:46
 • Sob, 13.08.2022

Tedenski horoskop za vse znake od 27. junija do 3. julija

Tedenski horoskop med 27. junijem in 3. julijem bo primeren za v arhive. Zelo ugodna mlada luna v znaku raka bo 28. junija prinesla dobro počutje in veliko energije za številne načrte. Leto bo le stežka prineslo tako odličen teden za izpolnjevanje ciljev, nove začetke in poskuse uspeha. Tedenski horoskop prinaša samozavesti za izvoz, hkrati pa dopušča le zdravo mero previdnosti. S koncem tedna bodo moči nekoliko pojenjale, a bo to le krajši premor. Vse, kar vas bo gnalo naprej, se bo zgodilo v tem tednu. Kaj torej za vaš znak prinaša tedenski horoskop?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Mlada luna v znaku Raka bo 28. junija prinesla kreativni navdih, ki bo v vas sprožil željo po delu in izboljšanju domovanja. Prinesite nekaj svežih cvetlic, nove zavese in dišeče sveče, ki bodo osvežile vaš dom. Tedenski horoskop v zadnjih dneh junija in začetku julija je odličen za izpolnjevanje tistih načrtov, ki so zastali. Naj bo vaš dom pokazatelj vaše osebnosti.

 • Citat tedenskega horoskopa: Dom je tam, kjer je srce.
Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Začetek tokratnega tedna prinaša mlado luno pri kateri si boste želeli nekaj tihega miru in razmisleka. Telefon utišajte in si privoščite zelo dolg sprehod. Prihajajoči teden je odličen za praznjenje vašega nabiralnika, pogovore s prijatelji in načrtovanje novih idej in projektov. Vaše okolje mora biti skrbno načrtovan vrt in ne minsko polje, ki vas moti pri vaših ciljih.

 • Citat tedenskega horoskopa: Vaša pozornost je dragocena.
Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Vaš sektor denarja bo zaživel z mlado luno v znamenju raka, ki se bo pojavila 28. junija in vam pripeljala nekaj finančne pomoči. Se vam obeta napredovanje, veliko darilo ali gromozanski popust? Za katerokoli reč boste hvaležni. Tedenski horoskop svetuje, da je zdaj odličen trenutek za družinski piknik ali zabavo v večernih urah, ki bo združila vaše najljubše ljudi. Sebe imejte na prvem mestu prioritet in vse ostalo bo sledilo.

 • Citat tedenskega horoskopa: Vredni ste zapravljanja.
Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Še kako ugodna mlada luna bo prispela v vašem znaku in se naužila vaše pozornosti. Četudi še ni vaš rojstni dan, si privoščite nekaj dni zase. Če pa je vaš rojstni dan, potem ga zapravite za svoj užitek, um in telo. Tedenski horoskop pravi, da v službi posezite po zvezdah in se naužijte novih projektov in idej. Izborite si še boljše pogoje za delo, saj je osebnostna in službena rast še kako pomembna.

 • Citat tedenskega horoskopa: Ste velika živina.
Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Mlada luna v novem tedenskem horoskopu bo v znamenju raka, padla pa bo direktno v vaš sektor nezavestnosti. Čeprav se vsem okoli vas mudi k njihovemu naslednjemu cilju, ste vi veliko bolj nagnjeni k uresničevanju svojega cilja z lastnim zadovoljstvom. To kozmično energijo uporabite kot izgovor za malo odklopa in počitka. Teden bo pravšnji za začetek nove knjige, načrtovanje novega potovanja in pogovor s starim mentorjem. Premikali se boste s pravim tempom.

 • Citat tedenskega horoskopa: Počitek je produktiven.
Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Tokratna mlada luna bo 28. junija nastopila v znamenju raka, kar je odlična priložnost za druženje s prijatelji, spoznavanje sodelavcev in začetke novih projektov. Vaše občinstvo, stranke in podporni sistemi bodo željni pomoči, vi pa se boste z veseljem prepustili novim planom in projektom. Tedenski horoskop svetuje, da gre za odličen teden za obisk novega muzeja ali knjižnice. Uživajte v tistem, kar ljubite.

 • Citat tedenskega horoskopa: Privabite le najboljše.
Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Mlada luna bo 28. junija v znamenju raka odlična priložnost za pogovor z mentorjem, zaključne pogovore glede potovanj in uresničevanje vaših sanj. Tedenski horoskop pravi, da bo to odličen teden za začetek treningov, filmskih užitkov in druženj s prijatelji. Naj bo vaša vizija jasna, cilji in vrednote pa bodo postajali še lažje dosegljivi in kristalno jasni.

 • Citat tedenskega horoskopa: Poznate svoje vrednote.
Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Poletje se začenja s premikom Sonca v znak Raka in v vaš sektor potovanja. Želite potovati in ta želja bo počasi zrasla v obup, če se ji ne boste nekoliko uprlo. Istočasno bo Venera vstopila v znamenje Dvojčka in vaš sektor virov. To bo pomenilo, da se boste pogovorili s svojo boljšo polovico in ugotovili, da si oba zaslužita počitnice. Kako bi čim prej odšli na potovanje, brez da bi žrtvovali druge aspekte življenja?

 • Citat tedenskega horoskopa: Vaše veselje je vredno zapravljanja.
Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Znamenje raka prinaša mlado luno, ki bo za Strelce pomenila novo priložnost za prebijanje ledu pri razmerjih in službi. Karkoli se bo v vašem seksualnem, kariernem in duhovnem smislu, pojavilo pred vami, bo pravo razkritje. To bo odličen teden za potencialne nove poslovne partnerje, odobritev kredita in prenovo doma. Če ne tvegate, ne dobite.

 • Citat tedenskega horoskopa:K mizi pridite z odprtim srcem.
Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Prihajajoča mlada luna v znamenju raka bo za vas še posebej sladka Kozorogi. Minilo je že veliko časa odkar ste bili nazadnje obkroženi s svojimi ljubljenimi. Se spomnite kako ste bili pred nekaj leti raztreseni zaradi ljubezni in razmerij? Vzemite si trenutek in se nasmehnite dejstvu, kako daleč ste prišli od tistega obdobja. Tedenski horoskop prinaša tudi odlično priložnost za počitnice, praznovanje in obnovo dobrih misli. Še lepše kot samim, vam bo v družbi.

 • Citat tedenskega horoskopa: Ste del izjemne ekipe.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Mlada luna v znamenju raka bo 28. junija prinesla veliko priložnosti za osvežitev vaše dnevne rutine. Če ste bili nekoliko lenobni na delu, nezbrani pri jemanju poživil ali nezmožni ustvariti pravilen urnik za svojo družino, bo novi teden prinesel rešitev. Prihajajoči teden bo odlična možnost za vrnitev k treningom, čiščenju in organizaciji. Reševanje problemov bo veliko bolj enostavno, če boste imeli pravi nivo discipline.

 • Citat tedenskega horoskopa: Uspeh bo prispel, ko boste pripravljeni.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Pripravite se na čaroben teden! Mlada luna v znamenju raka bo 28. junija padla v vaše sektor romance, spolnosti in kreativnosti. To pomeni, da bo prilik dovolj, potrebno jih bo le izkoristiti. Tedenski horoskop pravi, da prihaja odlična možnost za nove hobije, potovanja in druženja s prijatelji. Fokusirajte se na vse tisto, kar vam prinaša veselje.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zavedajte se svoje privlačnosti.
Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com

 

nakupovanje
poletni festival