• C Novo mesto
 • 23:10
 • Čet, 30.03.2023

Tedenski horoskop za vse znake od 6. do 12. februarja

Tukaj je novi tedenski horoskop za vsa znamenja od 6. do 12. februarja. Ta teden se začne dramatično z občutki polne lune v znamenju Levu, ki ustavi celotno predstavo. Glamur in ekscentričnost se bosta združila pod tem lunarnim premikom kot nekakšen protistrup mrzlemu padcu sredi hladne zime. Nekaj dni kasneje tedenski horoskop napoveduje povezavo Merkurja z močnim planetom Plutonom, kar bo priklicalo nekaj nadvse obsesivnih misli. A ravno, ko boste želeli napisati 50 različnih sporočil, bo Merkur vstopil v analitičnega Vodnarja, ki je mojster hitrosti, kratkosti in hladnosti. Ne glede na to, kako velika so čustva. Kaj za vaš znak napoveduje aktualni tedenski horoskop od 6. do 12. februarja?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Polna luna v levu bo razsvetlila vaš sektor romantike in ustvarjalnosti ter v vaš teden prinesla nepričakovan romantičen preobrat. Ne glede na to, ali vas vaša simpatija končno povabi ven na zmenek ali pa najdete popoln šopek rož zase, si morate privoščiti svojo občutljivo stran. Smejte se, ko se želite smejati, in jokajte, ko želite jokati.

 • Citat tedenskega horoskopa: Čutite.

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Polna luna v znaku leva pade v vaša sektorja doma in družine. S seboj prinaša nekaj nepričakovanega razburjenja v vašem zasebnem svetu. Po vseh pritiskih in odgovornostih, ki ste jih doživljali v službi zadnje tedne, je to dobrodošel obrat usode. Morda si boste celo zaželeli organizirati zabavo ob vselitvi. Koga briga, če se niste pred kratkim preselili oziroma ste na tem naslovu doma že kar nekaj časa? Dobrodošli doma!

 • Citat tedenskega horoskopa:  Najdite udobje.

Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Polna luna, ki je bila v znaku leva, je padla v vašo hišo sosedov, bratov in sester ter znanega okolja. To s seboj prinese nekaj drame v skupinske klepete, nekaj nepričakovanih novic s strani vaše sestre ali usojeno preusmeritev na vašem običajnem sprehodu po središču mesta ali gozdu. Kljub zabavi je stres ta teden močan in zelo enostavno je pasti v spiralo tesnobe. Poskusite ohraniti misli na širši sliki, ne ukvarjajte se z vsako malenkostjo.

 • Citat tedenskega horoskopa: Potujte.

Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Direktno v vaš denarni sektor je padla polna luna v znamenju leva in s seboj prinesla nepredvideno povečanje tako vašemu dohodku kot vaši samozavesti. Izkoristite ta zagon za poplačilo nekaterih finančnih dolgov, pa tudi nekaj čustvenih – teh nikakor ne gre pozabiti. Naredite uslugo ljubljeni osebi, ki vam je pomagala, ko niste imeli volje, vrnite se na terapijo ali peljite partnerja na večerjo. Dobro je spet deliti.

 • Citat tedenskega horoskopa: Delite.

Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Polna luna je tokrat v vašem znamenju, Levi. In verjetno veste, kaj to pomeni? Čas je, da se vrnete v središče pozornosti. Nekaj nenavadne službene drame bi vas lahko spravilo v zanko, vendar to ne pomeni, da ne morete ob tem še vedno izgledati čudovito, medtem ko se morate z vsem tem tudi spopadati. Uporabite to kot izgovor za vso nego in razvajanje, ki ga potrebujete. Vzemite to energijo glavnega junaka v zgodbi in tecite z njo, dokler gre.

 • Citat tedenskega horoskopa: V središču ste.

Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Tedenski horoskop pravi, da je polna luna v znaku leva padla v vaš sektor nezavednosti. Medtem ko se vsi drugi zabavajo, je bolj verjetno, da boste vi brez kakršne koli povezave ali pa (po možnosti) celo zunaj omrežja. Ne glede na to, ali ste na smučarskem izletu ali pa ste si ravnokar vzeli prvi prost konec tedna z dela po dolgem času, je zdaj vaša priložnost za počitek in sprostitev. Ko vaš vladajoči planet Merkur 11. februarja vstopi v znamenje Vodnarja, se lahko vrnete k poslu.

 • Citat tedenskega horoskopa: Odmaknite se.

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Polna luna v znaku levu je za vas, tehtnice, najbolj družabna noč v letu! Ne glede na to, ali zabavate prijatelje, se udeležujete konference zaradi službe ali pa podpirate prijateljevo umetniško razstavo, ne zamudite priložnosti, da se povežete z drugimi, ki razmišljajo enako kot vi. Kdo ve, koga boste srečali, ko boste zunaj in med ljudmi. Morda boste prav v tistem trenutku prejeli nepričakovano ponudbo za sodelovanje ali priložnost za boljšo zaposlitev.

 • Citat tedenskega horoskopa: Odprite se.

Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Polna luna v levu predstavlja prelomni trenutek v vaši karieri, Škorpijoni. Čeprav gre tokrat večinoma za trenutek namenjen praznovanju, lahko pride tudi do nepričakovane spremembe pogodbe ali s članom vaše ekipe. Med kakršnimi koli pretresi se spomnite, da imate edinstveno sposobnost, da lahko v krizi ostanete mirni. Zaslužite si vse, kar ste pridobili s trdim delom.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zmagajte.

Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Polna luna v znaku leva zaznamuje prelomnico na potovanju ali izobraževanju za vaše znamenje. Ta tedenski horoskop pravi, da boste morda prejeli nepričakovane novice o službenem potovanju v tujino ali priložnosti za še večjo mero praktičnega učenja. Boljši ste od večine – v tem, da se prepustite toku. Tokrat se bo zgodilo kar veliko stvari hkrati. Osredotočite se na podrobnosti, da vam nič ne uide zaradi razburjenja.

 • Citat tedenskega horoskopa: Veliko vsega bo.

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Polna luna v levu je padla v vaš sektor skupnih virov. To bi lahko prineslo naključen odpis dolga, preboj v pogovorih ali pa nenadno izgubo nečesa pomembnega v vašem življenju. Karkoli že je, moralo bo biti čustveno. Običajno vztrajate pri tem, da ste večja oseba ali pa ostanete zadržani, toda tokrat bi morali vse izpustiti. Tako vam priporoča tokratni tedenski horoskop.

 • Citat tedenskega horoskopa: Spremenite se.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Polna luna v levu je padla v vaš sektor partnerstva in tako označila prelomni trenutek za odnose vseh vrst. Če ste se trudili najti čas za vas in vašega partnerja, da bi bila lahko sama, boste morda ta teden dobili nepričakovano varstvo otrok ali odsotnost z dela, da se bosta lahko zabavala. Nato se bo 11. februarja Merkur premaknil v vaše znamenje, kar vam bo dalo več zaupanja v vaše samoizražanje.

 • Citat tedenskega horoskopa: V dvoje je zabavno.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Polna luna v znaku leva je za vas prinesla prelomni trenutek za vaše zdravje ali dnevno rutino. Zdravnik lahko končno diagnosticira vašo skrivnostno bolezen, ki to morda sploh ni. Nov sodelavec prinese prepotrebno svežo energijo v vaš delovni vsakdan! Vaš partner pa vas prepričuje, da bi pridobili novega hišnega ljubljenčka. Osredotočite se na izboljšanje svojega vsakdana in vaši veliki cilji bodo postali jasnejši.

 • Citat tedenskega horoskopa: Postavite si cilje.

Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com