To so podrobnosti hude nesreče v Ljubljani, kjer so umrli trije, identiteta pokojnikov še neznana

3
80 SEK

Po doslej znanih podatkih policije so bila v nesreči udeležena tri vozila, osebno vozilo s počitniško prikolico in dve tovorni vozili.

LJUBLJANA – V hudi prometni nesreči na južni ljubljanski obvoznici so umrle tri osebe, vsaj ena pa je poškodovana, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Po doslej znanih podatkih policije so bila v nesreči udeležena tri vozila, osebno vozilo s počitniško prikolico in dve tovorni vozili. Gašenje na kraju nesreče je potekalo pozno v noč.

Včeraj okoli 15.30 je na južni ljubljanski obvoznici, v bližini izvoza Rudnik v smeri Kopra prišlo do hujše prometne nesreče, v kateri so vozila tudi zagorela.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana, je po doslej znanih ugotovitvah voznik tovornega vozila vozil po voznem pasu južne ljubljanske obvoznice v smeri proti Kopru, ko je pred izvozom Rudnik trčil v osebno vozilo, ki se je ustavilo v koloni vozil. Osebno vozilo je potisnil naprej v še eno osebno vozilo, oba pa nato v drugo tovorno vozilo. Drugo tovorno vozilo je trčilo še v osebno vozilo s prikolico in se prevrnilo, pri tem pa so prvo tovorno in osebno vozilo zajeli plameni. Umrle so tri osebe, ki so bile v prvih dveh osebnih vozilih. Njihova identiteta še ni znana, je sinoči poročala TV Slovenija.

»Stara sem 41 let in sem devica, v življenju sem poljubila dva fanta«

Več podrobnosti o prometni nesreči bodo na policiji podali v torek dopoldne, sicer pa je bila ljubljanska južna obvoznica med priključkoma Ljubljana jug in Rudnik proti Kopru zaradi odstranjevanja posledic nesreče še lep čas zaprta. Zaprt je bil tudi uvoz Ljubljana jug proti Primorski. Obvoz je bil možen skozi Industrijsko cono Rudnik, do priključka Rudnik.

Pripravil: Nadlani.si/STA
Foto: www

3
80 SEK